SMITH & SMITH – Agentia cu numarul 55 a fost deschisa! Citeste mai mult: SMITH & SMITH – Agentia cu numarul 55 a fost deschisa!

Situata in Bucuresti, chiar la KM 0, agentia cu numarul 55 va purta numele” Agentia UNIVERSITATE “.
SMITH & SMITH – Agentia cu numarul 55 a fost deschisa!

Ca si celelalte agentii Smith&Smith, si acesata va lucra in program prelungit respectiv de luni pana sambata de la 8.00 la 21.00 iar duminica de la 10.00 la 15.00.
De aici se vor putea ridica banii trimisi din strainatate prin cele peste 40 de sisteme de transfer de bani – parteneri Smith&Smith dintre care mentionam : MoneyGram, Ria, Sigue, Uno, I-transfer, AZIMO etc.
Se vor putea face si transferuri in tara si strainatate, cu numerar sau in conturi bancare, schimburi valutare, deschideri de conturi de plati etc.

“Fiind situata in centrul Capitalei vom avea in vedere ca pe viitor, Agentia UNIVERSITATE sa fie prima agentie de transfer de bani din Romania care sa lucreze in program NON STOP. Astfel, oricine va avea o urgenta va putea sa trimita sau sa primeasca bani de oriunde din lume, la orice ora din zi si din noapte prin SMITH & SMITH si partenerii sai. Ne gandim in special la clientii care transfera bani utilizand platformele de plati on-line” a declarat Stela Dimofte, director general al SMITH & SMITH.

Pana la sfarsitul anului se va derula si promotia destinata studentilor prin care, orice student primeste la prima operatiune efectuata, un tichet cadou in valoare de 10 lei !

Despre Smith & Smith

Prima companie româneasca specializata în transfer international de bani, infiintata înca din 1999 si autorizata ca institutie de plata de catre Banca Nationala a României în conformitate cu prevederile Legii nr.197/2010, fiind înregistrata în Registrul Institutiilor de plata sub numarul IP-RO-0006.
De-alungul întregii activitati, obiectivul principal al institutiei a vizat realizarea unor oferte de servicii de plati moderne, rapide si accesibile din punct de vedere al tarifelor.

Citeste mai mult: SMITH & SMITH – Agentia cu numarul 55 a fost deschisa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *