Bursa Transport premiază inteligența autohtonă

BursaTransport, cel mai puternic brand pe piața burselor de transport de mărfuri din România, va oferi Premiul pentru IT unei firme de transport care s-a remarcat prin profesionalism în perioada 2014-2015, în cadrul Galei Ziua Cargo.
Gala Ziua Cargo, va avea loc vineri, 30 octombrie, la Willbrook Platinum Business & Convention Center, București, iar Premiul pentru IT a devenit deja o tradiție a acestui eveniment.

În cadrul Galei vor fi decernate premiile din cadrul concursului Romanian Transport Company of the Year 2015. Pe lângă premierea firmelor de transport, vor fi prezentate și rezultatele Barometrului Pieței de Transport și Logistică.

Lider pe piața românească de la fondare (2001) până în prezent, BursaTransport oferă o soluție inovatoare pentru piața transportului de mărfuri – o aplicație online în care cererea se întâlnește cu oferta într-un mod simplu, rapid și sigur.

Din anul 2013, BursaTransport activează prin brandul 123Cargo pe piețele internaționale, având prezențe locale în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Serbia și Macedonia.

” În prezent, pe piața locală, compania noastra oferă servicii pentru mai mult de 16.000 de clienţi şi găzduiește peste 500.000 de oferte de mărfuri de transportat în fiecare lună. În ceea ce privește piața regională pe care acționăm sub numele 123cargo, de la începutul lui 2015 s-a înregistrat o creștere cu 30% (clienti + mărfuri) pe piețele din Ungaria, Polonia, Serbia, Bulgaria, Cehia și Slovacia” (Ing. Dan Cotenescu, Manager BursaTransport).

Despre DACODASOFT SRL
BursaTransport/123Cargo este membru al grupului international Wolters Kluwer Transport Services, din care face parte și operatorul Teleroute.

Mai multe detalii pe http://ro.bursatransport.com/ și pe http://www.123cargo.eu/.

Citeste mai mult: Bursa Transport premiază inteligența autohtonă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *