Mereu in forma alaturi de Regus! Echilibrul, factorul determinant al productivitatii Citeste mai mult: Mereu in forma alaturi de Regus! Echilibrul, factorul determinant al productivitatii

Regus isi scoate clientii din rutina si ii invita la competitia Tennis Challenge, unde se pot distra, relaxa si face miscare, in timp ce isi creaza sau consolideaza relatiile cu alti clienti importanti din retea.
Totodata, la sfarsitul lunii, Regus, in colaborare cu Intermedicas, aduce pentru clientii sai o serie de workshopuri pe tema sanatatii, de la cursuri de prim ajutor pana la metode de combatere a diferitelor afectiuni.
Mereu in forma alaturi de Regus! Echilibrul, factorul determinant al productivitatii

Intr-o afacere de succes, echilibrul intre munca si timpul acordat relaxarii trebuie sa se pastreze sau exista pericolul sa nu mai fii la fel de productiv. Stresul si oboseala te pot ajunge din urma rapid si atunci toate aspectele din viata personala si profesionla sunt influentate negativ.

Regus intelege importanta unei stari de spirit bune, motiv pentru care compania si-a propus sa le ofere tuturor clientilor sai o metoda distractiva de relaxare imbinata cu miscare – Regus Tennis Challenge. Mai mult, incepand cu data de 29 octombrie, Regus, in colaborare cu Intermedicas, pune la dispozitia clientilor sai workshopuri pe tema sanatatii, de preventie si combatere a multor afectiuni influentate de factori din mediul de lucru.

Clientii Regus – o retea orientata spre succes atat in business cat si in afara lui

Sportul este una dintre cele mai eficiente metode de a-ti pastra starea de bine si o conditie fizica buna. Ca orice activitate fizica, tenisul ajuta la mentinerea unui organism sanatos iar specialistii spun ca acest sport in particular ajuta la cresterea tolerantei stresului.

Luna aceasta, clientii Regus au oportunitatea sa imbine miscarea fizica si distractia cu posibilitatea de a-si consolida relatiile cu ceilalti oameni de afaceri care folosesc serviciile companiei, prin participarea la Regus Tennis Challenge.

Competitia, care se afla la cea de-a doua editie, se va desfasura pana la data de 30 octombrie, atunci cand se vor desemna castigatorii. In tot acest timp, orice client doritor isi poate programa meciuri oricand, contra oricarui adversar care face parte din reteaua Regus.

Castigatorul va fi desemnat in functie de numarul de victorii raportat la numarul de meciuri jucate, iar ceremonia de premiere va avea loc intr-unul din centrele Regus.

Sanatatea de zi cu zi

Unul dintre cei mai importanti factori ai productivitatii la locul de munca este starea de bine. Cand echilibrul unui angajat este afectat, acest lucru ii poate influenta starea de sanatate iar drumul lui spre succes se poate ingreuna. Din acest motiv, Regus, in colaborare cu Intermedicas, a lansat o initiativa pentru clientii sai prin care acestia pot participa la workshopuri pe teme diverse despre sanatate.

Cursurile au loc in centrele Regus din World Trade Center, Charles des Gaulle, Green Gate, Rosetti, Floreasca si Hermes, incepand cu data de 29 octombrie.

Primul workshop in care specialistii vor discuta despre sanatatea pielii, va avea loc la World Trade Center, de la ora 17:30.

Initiativa se va desfasura pana la inceputul anului urmator, timp in care clientii Regus vor putea afla cum sa isi mentina starea de bine, astfel incat sa se bucure de o productivitate sporita.

Despre Freya Productions
Despre Regus:
Regus este principalul furnizor de spatii de lucru flexibile la nivel global.
Reteaua Regus cuprinde peste 2.500 de centre de afaceri in 900 de orase din 106 tari si pune la dispozitie spatii de lucru de inalta calitate, echipate cu servicii complete, ce ofera o modalitate comoda de desfasurare a activitatii de business, fie ca vorbim de o perioada de cateva minute sau de cativa ani.
Companii precum Google, Toshiba si GlaxoSmithKline aleg Regus pentru flexibilitatea in munca pe care o ofera si pentru facilitatile pe care le pune la dispozitie in scopul cresterii succesului afacerilor lor.
Cheia flexibilitatii in munca este adaptabilitatea si de aceea Regus deschide puncte de lucru oriunde au nevoie cei peste 2,1 milioane de membri, fie ca vorbim de centre ale oraselor, cartiere suburbane, centre comerciale, puncte de vanzare retail, gari, statii de alimentare cu carburanti si chiar centre comunitare.
Fondata in Bruxelles, Belgia, in 1989, Regus are sediul in Luxemburg si este listat la Bursa din Londra.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul www.regus.ro.

Citeste mai mult: Mereu in forma alaturi de Regus! Echilibrul, factorul determinant al productivitatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *