Peste 200 de copii invitati la Turneul Campionilor, evenimentul anului din Circuitul Tenis10 Citeste mai mult: Peste 200 de copii invitati la Turneul Campionilor, evenimentul anului din Circuitul Tenis10

Doar trei saptamani ne mai despart de unul dintre cele mai asteptate evenimente ale acestui an de catre pustii pasionati de tenis, dar si de antrenori si sustinatori. Vorbim despre Turneul Campionilor, eveniment prezentat de Regina Maria – Reteaua Privata de Sanatate si sustinut de Itsy Bitsy, aflat la cea de-a 6-a editie si care se va desfasura in weekendul 12-13 decembrie a.c., la Clubul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
Turneul Campionilor, Tenis 10 – 2015

Turneul Campionilor, Tenis 10 – 2015

Invitatiile au fost lansate catre campionii acestui an, membri ai Circuitului Tenis10 – www.tenis10.ro, cel mai mare sistem de tenis dedicat copiilor din toata tara. La Turneul Campionilor prezentat de Regina Maria – Reteaua Privata de Sanatate si sustinut de Itsy Bitsy, din cadrul Clubul Sportiv Dinamo, vor evolua cei mai talentati si ambitiosi copii, care isi vor demonstra pasiunea pentru tenis timp de doua zile si, totodata, vor avea ocazia sa adauge noi titluri in palmaresul personal.

Sunt asteptati sa dea curs invitatiilor peste 150 de campioni, iar sustinatorii lor cu siguranta vor alcatui o galerie numeroasa pe marginea terenurilor. Sambata, 12 decembrie, vor juca participantii de la nivelul Rosu, cei cu varste intre 4 si 8 ani, si copiii inscrisi la nivelul Portocaliu, respectiv de pana la 9 ani. Duminica, 13 decembrie, vor evolua toti cei cu varste de pana la 10 ani, de la nivelul Verde.

Vor fi pregatite numeroase surprize pentru participanti, iar la eveniment va fi prezenta veverita Rosco care va da tonul sesiunii de incalzire de la inceputul turneului si va anima atmosfera. La final isi va face aparitia si Mos Craciun, de altfel un pasionat al sportului alb, dornic sa imparta cadouri.

Cei care vor sa urmareasca meciurile de tenis din acest sistem, pot veni si asista la spectacolul din teren pe durata celor doua zile.

Regina Maria – Reteaua Privata de Sanatate va oferi tuturor castigatorilor vouchere valorice pentru a putea beneficia de o serie de servicii medicale. Apa numai buna pentru sustinerea efortului si pentru hidratare va veni din partea Bucovina. Interbrands a pus umarul si l-a ajutat pe Mos Craciun sa umple sacul de cadouri cu diferite surprize. Alaturi de Tenis10 sunt prezenti sponsorii oficiali: Plafar, care a sponsorizat Pasapoartele anului 2015 si ofera vouchere valabile in reteaua proprie de magazine; Poieni ce pune la dispozitia celor mici biscuiti deliciosi; Abbara sustine evenimentele cu fructe proaspete. Evenimentele Tenis10 sunt sustinute si de Wilson si Head, iar magazinul oficial este Tennis Warehouse Europe.

Toti pustii din Tenis10 beneficiaza de incurajarea si sprijinul Itsy Bitsy, radioul oficial al Circuitului. Pasiunea pentru sportul alb a celor mici si a celor mari este sustinuta de eJobs, campionul in recrutarea online, si de partenerii media principali INGA Media si Sportnews, dar si de partenerii media Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Sportpici.ro, TV City, Explore Medicine TV, Romania Pozitiva, Sportivity.ro si Edu-News.ro.

***

Despre Circuitul Tenis10:

Proiectul Tenis10 a fost creat in urma cu peste 6 ani pentru a atrage catre acest sport copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani. Sistemul are o platforma online speciala – www.tenis10.ro si este format din competitii sportive organizate pe trei niveluri de joc, fiind adaptate atat rachetele, mingile cat si terenurile de joc la nivelul de dezvoltare fizica a copiilor pe categorii de varsta. In prezent, copiii din intreaga tara pot participa la Circuitul Tenis10 care include 250 turnee, in 30 de orase, in 60 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Detalii despre evenimentele din cadrul Circuitului Tenis10 puteti afla pe pagina oficiala www.tenis10.ro si pe pagina Facebook Tenis10.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu.

Citeste mai mult: Peste 200 de copii invitati la Turneul Campionilor, evenimentul anului din Circuitul Tenis10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *