Sanii joase din plastic rezistent

De cele mai multe ori alunecarea pe zapada reprezinta bucuria suprema a copiilor in jocurile iernii.

Acestia asteapta cu nerabdare ca stratul de zapada sa permita alunecarea pe sanie, chiar daca este trasa de adult sau un alt copil, chiar daca aluneca pe derdelus. Pentru ca bucuria copiilor sa fie deplina, ar fi de dorit ca fiecare sa aiba saniuta sa, astfel incat sa o poata folosi in mod repetat ori de cate ori doreste. Cele mai simplu de utilizat sunt saniile din plastic dur. Sunt usoare, fiabile in manevrare, au centrul de greutate jos astfel incat rasturnarile accidentale sa fie eliminate si prezinta siguranta in deplasare datorita suportului generous al sezutei.

Saniile de acest tip pot fi cumparate din magazine sau prin comenzi on line, cu livrare la domiciliu. Odata achizitionate, pot fi utilizate perioade mari de timp datorita rezistentei materialelor din care sunt facute, astfel incat sa nu se deformeze la temperature joase, -20 grade sau ridicate, +35 grade C atunci cand sunt depozitate pet imp de vara. Rezistenta acestora la socuri mecanice este atestata de certificate europene in domeniu.

Dintre saniile de acest tip mentionam cateva ce pot fi utilizate de copiii cu varste de peste 7 ani, sau chiar di de adulti. “Sania Ferbedo” in varianta cromatica gri, are spatiul specific pentru sezuta si picioare, un maner tezistent pentru schimbarea centrului de greutate in conditii de siguranta si suprafata de alunecare mare. „Saniuta Active Avalanche Aluminiu” are structura din aluminiu, ceea ce este ideal pentru greutatea redusa. Este compusa din doua parti: una adecvata sezutei si picioarelor, iar alta pozitionata frontal, cu doua talpi de schiuri legate cu tije de aluminiu si cu manson pentru palme. Sania poate fi utilizata in doua moduri: cu si fara accesoriul frontal, dupa preferinta. Partea frontala se detaseaza si se pliaza pentru usurinta in transport. Se poate utiliza cu succes de catre copiii mai mari sau de catre adulti, deoarece permite o greutate maxima de 100 kg.

„Sania copii KHW Snow Baby Fun albastra” se adreseaza copiilor de pana in 3 ani. Are un design deosebit, datorita suportului cu spatar inalt si maner de impingere pozitionat pe un suport plat, di plastic dur. Lateralele sunt inalte pentru a impiedica alunecarea accidentala a copilului in timpul plimbarii. Structura partii superioare si manerul ajustabil pe inaltime sunt realizate din otel inoxidabil. Acestui model de saniuta i se pot accesoriza oricare dintre saculetii caldurosi de iarna pentru copii ce se achizitioneaza separat.

O saniuta adecvata copiilor cu varsta intre 4-9 ani este „Sanie Bullet control portocalie”. Realizate integral din plastic, este usoara si fiabila in manevrare. Sezuta cu dimensiuni generoase permite pozitionarea confortabila a celui mic atat pentru a fi plimbat cu saniuta, cat si pe partie cand aluneca. Este accesorizata cu volan si talpic de alunecare pozitionat frontal, legate printr-o tija metalica, astfel incat directia de deplasare poate fi selectata si cu volanul si cu picioarele.

Pentru o distractie pe cinste in zilele de iarna puteti alege varianta dorita dintre saniile prezentate sau alte modele ce pot fi vizualizate on line.

Citeste mai mult: Sanii joase din plastic rezistent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *