Cat de importanta este incaltamintea unui mire

Cand vine vorba de marea zi, ziua in care destinele a doua persoane se unesc, cea mai mare atentie este indreptata spre mireasa. Cu toate acestea, nici mirele nu e de trecut cu vederea, doar ca in cazul lui lucrurile sunt putin mai simple. Acum insa, vreau sa ii acord atentia cuvenita unui viitor mire si sa ii dau cateva sfaturi care i-ar putea fi de folos in alegerea tinutei.

Pentru inceput, vreau sa iti scot in evidenta faptul ca incaltamintea este foarte importanta. Ea trebuie aleasa cu grija. Pantofii mirelui trebuie sa fie perfecti. Ei dau un aer aparte tinutei. Daca vrei sa ai o pereche de pantofi de calitate, care sa te reprezinte ca mire, incearca sa ii cumperi de la ECCO. Daca tot e nunta ta, se merita sa iti cumperi o pereche de pantofi cu adevarat buni. Pantofii de la ECCO sunt foarte comozi. Sa nu uitam ca ziua nuntii e destul de solicitanta si pentru mire, nu doar pentru mireasa, fapt pentru care iti recomandam sa arunci o privire la sectiunea pantofi barbatesti de le ECCO.

La fel ca si pantofii si hainele pe care le poarta un mire trebuie sa fie de calitate. Cusaturile trebuie realizate in mod corect, materialul trebuie sa fie unul bun, iar costumul trebuie sa iti vina foarte bine. Astfel vei arata foarte bine.

Nu uita si de cureaua pe care trebuie neaparat sa o ai. Aceasta se asorteaza cu pantofii. Daca te hotarasti sa cumperi pantofii de la ECCO, tot de la acest magazin poti cumpara si o curea care sa se potrivesca perfect cu pantofii.

Bineinteles ca nu poate lipsi nici cravata sau papionul. Acestea trebuie sa se asorteze cu camasa pe care o vei purta. Contrastul creat trebuie sa fie unul placut, unul care sa se remarce prin bun gust.
Un ultim aspect pe care vreau sa ti-l amintesc tine de alegerea sosetelor. Unii barbati fac greseli monumentale atunci cand isi aleg sosetele. Daca vrei sa le eviti, alege sosete care sa se asorteze perfect cu pantalonii si nu purta in nici un caz sosete albe. Poti alege sosetele potrivite tot de la ECCO.

Poate ca te intrebi de ce am vorbit atat de mult despre cei de la ECCO. Ei bine, am facut acest lucru deoarece eu am incredere in produsele cumparate de la ei. Acestea sunt de calitate si nu m-au dezamagit niciodata. Si, cred eu, ce e de calitate merita recomandat si la altii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *