In iunie ne distram la AISB!

Vara este un anotimp al aventurii, al descoperirilor, al prieteniilor de o vara, al distractiei. Scoala Americana Internationala din Bucuresti invita toti copiii intre 3 si 12 ani interesati de invatarea distractiva a limbii engleze, jocul de fotbal sau constructia de lego la Tabara Internationala de Vara AISB.
In iunie ne distram la AISB!
„Vom organiza o tabara speciala de invatare sau aprofundare a limbii engleze dimineata, intr-un cadru in care toate activitatile organizate se desfasoara in limba engleza, integral,” spune Lindsey Etherington, Summer Camp Coordinator. „Tabara de fotbal, sesiunea Young Engineers in care copiii vor participa la workshop-uri Lego, atelierele de arta, excursii la piscina, muzee sau parcuri de distractie, interactiunea cu colegi de pe alte continente sau din alte tari, sunt doar cateva dintre aspectele interesante ce recomanda acest program de vara,” mentioneaza Lindsey in continuare.

Tabara Internationala de vara An International Summer Bash va avea loc la sediul scolii in doua sesiuni a cate doua saptamani: 20 iunie – 1 iulie si 4 – 25 iulie. Inscrierile au fost deja demarate si elevi din numeroase tari s-au inscris deja pentru programul de zi intreaga sau jumatate de zi. Tarifele sunt urmatoarele: 560 Euro – o sesiune, program lung (8:30 – 15:00); 300 euro – o sesiune program scurt (8:30 – 12:30); 1,000 Euro – ambele sesiuni, program lung; 560 Euro – ambele sesiuni, program scurt.

In cadrul programului de vara elevii vor servi doua gustari si o masa delicioasa si vor avea posibilitatea de a fi transportati la scoala zilnic – optiune disponibila la cerere si contra cost separat.

Dr. Robert Brindley, directorul Scolii Americane Internationale din Bucuresti lanseaza o invitatie pentru toti cei interesati: “An International Summer Bash este, speram noi, inceputul unei traditii frumoase la AISB. Scoala a mai organizat si in trecut tabere de vara. Incercam insa, incepand cu acest an, sa oferim o experienta de neuitat atat copiilor romani cat si celor din alte tari. Am cooptat pentru acest program un numar de cadre didactice locale si internationale si numerosi elevi din anii terminali, interesati de lucrul cu copiii si de programele educationale incluse in tabara internationala de vara. Va invitam pe toti sa participati!”

Locurile in tabara sunt foarte limítate. Nu pierdeti timpul: printr-un simplu mesaj la cgardescu@aisb.ro va puteti inscrie, comunicand urmatoarele detalii:

Numele copilului / copiilor Dvs

Sesiunea / sesiunile pentru care optați (primele doua saptamani, ultimele, toata luna)

Activitatea dorită pentru programul de dimineață: limba engleză sau fotbal

Opțiunea de program: scurt sau lung

Va asteptam cu detalii si intrebari la aceeasi adresa.

Citeste mai mult: In iunie ne distram la AISB!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *