De ce am ales Dental Praxis?

De mic copil am avut probleme cu dantura, dar evitam sa merg la dentist din cauza fricii. Imi era frica de durere si de doctorii scortosi care nu intelegeau sau nu voiau sa tina cont de frica mea si foloseau enervanta expresie „inca putin si termin…”. Pana intr-o zi, cand, coplesit de o durerea seaca de dinti, un coleg de munca m-a vazut si mi-a recomandat o clinica stomatologica, la care lucreaza sotia lui, Dental Praxis.

Cu teama si cu retinere am mers acolo. Am intrat spasit, cu inima stransa si mare mi-a fost mirarea cand am fost intampinat cu niste voci calde, fete zambitoare si o atmosfera relaxanta.
M-am asezat pe scaun, iar dupa ce am spus ce probleme am, inainte de a se apuca de treaba, mi s-a spus un lucru care m-a impresionat „cand te doare ridici mana si eu ma opresc..”. Bineinteles ca la cea mai mica durere ridicam mana si am ramas foarte impresionat ca, de fiecare data, doamna doctor se oprea fara intarziere. Incet, incet am capatat incredere, iar acum merg la cabinet relaxat. Am inceput sa vizitez cabinetul stomatologic si pentru intretinerea danturii, nu numai pentru tratarea cariilor.

Un alt mare atuu al cabinetului este intelegerea nevoilor pacientului. Eu lucrez in strainatate, vin acasa la doua-trei luni, iar cand vin, nu am la dispozitie mai mult de 2 saptamani. Programarea o fac telefonic sau pe mail, raspunsul vine prompt, iar atentia asupra mea in aceasta perioada este remarcabila.

Fiica mea avea 5 ani cand i-a aparut prima cariuta. Bineinteles ca ii este frica de doctori si cu foarte mari eforturi am reusit sa o convingem sa mergem la doamna doctor Tatiana Olteanu, care ii trateaza si pe mami si pe tati. Nu stiu cum a facut doamna doctor si personalul medical din cabinet, dar acum fiica mea nici macar nu ne mai lasa sa ne uitam la dintii ei, vrea sa mearga la cabinet, sa se uite doamna doctor, iar dintisorii de lapte sa-i scoata tot dansa.

Am recomandat si voi recomanda Dental Praxis tuturor cunostintelor si prientenilor mei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *