Necesitatea unui acumulator extern

Piata telefoanelor mobile este acaparata in acest moment de smartphone-uri. Spre deosebire de telefoanele mobile clasice, acestea nu sunt destinate doar pentru convorbiri telefonice, ci sunt destinate si pentru anumite activitati. Acest lucru este posibil datorita aplicatiilor care se regasesc pe aceste telefoane mobile. Datorita acestor aplicatii, autonomia smartphone-urilor nu este una foarte ridicata, motiv pentru care este nevoie ca orice utilizator de smartphone sa aiba la indemana un acumulator extern. Pentru utilizatorii de smartphone-uri Nokia, Sony, Samsung, Apple, HTC, precum si pentru cei care detin un smartphone LG, acumulatorul extern Icharge Slim Pro Aluminum este din punctul meu de vedere cea mai buna solutie. Pe ce ma bazez cand zic acest lucru? Pe avantajele pe care acest tip de acumulator extern le ofera utilizatorilor. Dintre acestea, cele mai importante sunt:
vetter
– Avand in vedere ca acumulatorul extern va fi oriunde esti si tu, acesta trebuie sa fie rezistent la intemperii precum si la socurile la care va fi supus. Acumulatorul Icharge Slim Pro Aluminum este confectionat din aluminiu, motiv pentru care acesta nu se va uza foarte usor, chiar daca va fi utilizat intens. Pe langa aceasta utilitate, aluminiul ofera si o senzatie placuta la atingere precum si un aspect vizual placut.
– Acest tip de acumulator extern este dotat cu doua porturi USB, motiv pentru care se pot incarca simultan doua smartphone-uri, lucru care mie mi se pare un mare avantaj.
acumulator
– Porturile USB utilizeaza o tehnologie speciala de incarcare, motiv pentru care, dispozitivul conectat la acumulator este detectat automat. De asemenea, tot datorita acestei tehnologii, se regleaza automat amperajul, motiv pentru care sunt eliminate riscurile ce pot aparea in timpul incarcarii.
– Prezenta unei lanterne in constructia acestui acumulator extern mi se pare un alt avantaj. Aceasta poate fi aprinsa sau stinsa prin apasarea butonului de pornire.

– Deoarece autonomia scazuta a smartphone-urilor este motivul pentru care recomand acest tip de acumulator extern, trebuie sa mentionez si avantajele acestuia, din punct de vedere al autonomiei, nu-i asa? Asadar, acest tip de incarcator extern, este capabil sa reincarce acumulatorul smartphone-ului in aproximativ 2 ore. Durata de reincarcare a acumulatorului extern este de aproximativ 5 ore.
In concluzie, datorita acestor avantaje recomand asa cum am scris si la inceputul acestui articol, achizitionarea acumulatorului extern Icharge Slim Pro Aluminum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *