O nunta realizata de noi

Ce poate fi mai frumos decat o iesire cu copilasii nostrii in parc? Ei bine este si mai perfect daca alaturi de noi mai vin si alte persoane. Pentru mine o iesire in parc a fost perfecta pentru a ma indragosti. Eu eram cu Alesia in parc, micuta mea de 1 an, cand l-am intalnit pe Andrei si pe fiul sau Darius. A fost pur si simplu dragoste la prima vedere, chiar daca niciunul dintre noi nu isi dorea sa sufere din nou in dragoste, amandoi trecusem printr-un divort.

Mai tarziu dupa aproape 2 ani in acelasi parc urma sa primesc frumosul inel, stiu doar ca nu conta cum arata acesta ci doar faptul ca nu puteam refuza. Imi doream sa ma casatorasc cu el si nimic nu ma putea opri.
Ai nostrii nu erau de acord cu relatia asa ca a trebuit sa organizam totul, sa cautam o formatie nunta pentru o petrecere cat mai reusita, sa gasim haine, aranjamente sau inchiriem un restaurant stiti si voi toate acele lucruri de care ai nevoie pentru o nunta de poveste.

Alesem vreo 2 formatii nunta si nu stiam la care sa ramanem. Pur si simplu amandoua ne incantau si voiam sa stim pana la data nunti care formatie nunta Bucuresti ramane. Am intrebat prietenii, dar niciunul nu stiau aceste doua formatii nunta Bucuresti. Intr-un final am decis sa mergem pe instinct. Dupa ce facusem totul de unii singuri ce mai puteam strica? Oricum invitati nu aveam foarte mult si important era sa ne simtim noi bine.

De castigat aceasta lupta a castigat formatia Bucuresti, o formatie cu vechime si foarte frumoasa. M-a cucerit in special persoana cu care am vorbit la telefon, parea atat de sigura ca totul va iesi bine si ca nu vor fi probleme incat nu am rezistat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *