Service Return participă la Web Summit 2016, în Lisabona. Miza – atragerea de investitori pentru extinderea în SUA şi Peninsula Iberică

București, 5 septembrie 2016 – Service-Return.com, platforma românească de garanții și garanții extinse”door to door”, oriunde din Europa, a fost selectată şi invitată la Web Summit 2016, cel mai mare eveniment de tehnologie din lume, ce va avea loc în Lisabona. Obiectivul companiei, prin participarea la eveniment, este atragerea de investitori puternici, care pot susţine extinderea Service Return în ţările din Peninsula Iberică, dar şi în Statele Unite ale Americii.
Service Return va fi prezentă la ediția din acest an a Web Summit cu un stand expozițional, în cadrul proiectului Alpha, dedicat start-up-urilor. Evenimentul va reuni peste 50.000 de participanți, dintre care mai bine de 7.000 sunt directori executivi, și peste 20.000 de companii din 150 de țări.

Mountain View

”Ne bucurăm că am fost selectaţi şi invitați să participăm la cel mai important eveniment de tehnologie din lume. Vom avea ocazia să prezentăm serviciile și businessul nostru principalilor jucători din industria tech, obiectivul nostru fiind acela de a atrage mai mulți parteneri puternici la nivel internațional. Încă de la început ne-am axat pe extinderea pe piețele mari din Vest, iar Web Summit este oportunitatea perfectă pentru a atrage atenţia marilor jucători, care trasează trendul global al inovaţiei tech”, declară Ionuț Grossu, Managing Director Service Return.
Potrivit acestuia, participarea la Web Summit 2016 asigură creșterea vizibilității companiei în sectorul tech european și o mai bună poziționare pe piața din Vest, unde consumatorii sunt mult mai conștienți de necesitatea serviciilor oferite de companie.
Web Summit 2016, eveniment organizat în perioada 7 – 10 noiembrie, la Lisabona, va avea, în acest an, printre speakeri și participanți, și directori executivi de la companii de top la nivel mondial, precum Renault, Logitech, Spotify, Manchester United, IBM, Withings, eBay, Cisco Systems, Twitter, General Electric, Amazon, American Express, Coca-Cola, Seedcamp sau Facebook.
La edițiile anterioare Web Summit au participat și alți speakeri de renume, fondatori ai unor companii care au făcut istorie pe plan internațional, precum Elon Musk (Tesla Motors), Ed Catmull (Pixar), Michael Dell (Dell Computer), Reed Hastings (NetFlix), Sean Rad (Tinder), Drew Houston (Dropbox), dar și Peggy Johnson, executive vice president la Microsoft, sau Bono, solistul trupei U2, cunoscut nu doar datorită talentului său muzical, ci și ca investitor.

Despre Service Return
Service-Return.com asigură operațiuni de service ”door to door”, pentru retaileri și consumatori, în toate cele 28 de state membre ale Uniunii Europene. Compania preia, prin intermediul platformei online, tot fluxul de garanție, pentru retailerii care vor să își externalizeze serviciul de service. Pe lângă serviciile de garanții pentru device-uri mobile, smartwatch-uri, ceasuri, laptopuri, televizoare şi camere video, Service Return pune la dispoziția retailerilor și garanții extinse pe care aceștia le pot vinde clienților lor. În prezent, Service Return lucrează cu peste 20 de service-uri din Europa autorizate de marii producători internaționali, asigurând, totodată, și returul produselor, pentru magazinele online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *