Produsele și serviciile Winkler la Expo Transilvania Ambient Construct & Instal

Ne facem bagajele și ne pregătim pentru Expo Transilvania Ambient Construct & Instal, care are loc la Cluj Napoca în 22-25 februarie. Ne găsiți la standul M10, cu informații și oferte pentru producția de uși și ferestre, mobilier la comandă și servicii de debitare și căntuire.

Fomco Group

Cel mai important targ specializat in constructii si instalatii din Ardeal – AMBIENT CONSTRUCT & INSTAL.

In premiera, targul gazduieste si MOBEX TRANSILVANIA – expozitie de mobila cu vanzare, unde vor fi prezentate ultimele trenduri in materie de mobilier, si, cel mai important, produsele vor putea fi achizitionate !

Produsele și serviciile Winkler vor fi prezentate la una din cele mai vechi expoziții destinate domeniilor construcțiilor, instalațiilor și amenajărilor și decorațiunilor interioare – Expo Transilvania Ambient Construct & Instal, care are loc la Cluj Napoca. La standul M10, unde ne veți găsi, veți putea obține informații și ofertele noastre cele mai competitive pentru:

-Producția de uși și ferestre din lemn de diferite esențe – molid, stejar, pin nordic, larice, meranti (Asia) și tei cu feronerie de înaltă calitate, cu 10 ani garanție.

-Producția de mobilier la comandă – biblioteci, dormitoare, living, bucătării, mobilier de baie, mobilier pentru copii, birouri, mobilier pentru săli de conferință etc. cu proiectare în 3D înainte de execuție.

-Debitare și căntuire – debitare PAL melaminat, MDF, aplicare cant pe suprafețe drepte sau rotunde, găuriri, frezări, prelucrări CNC.

La stand vă întâmpinăm cu informații, consiliere de specialitate gratuită, iar colegii noștri vor putea oferi vizitatorilor interesați inclusiv oferte personalizate.

Programul de vizitare în care echipa Winkler vă va sta la dispoziție este :

-22-24 februarie – 10:00 – 18:00 ,

-25 februarie – 10:00 – 16:00

Vă așteptăm la standul M10 ca să dăm viață ideilor dumneavoastră!

Parte din Grupul de firme Fomco, Winkler a fost înfiinţată în 2004 şi s-a făcut cunoscută prin producția de uşi şi ferestre interioare şi exterioare, dar și prin producția de mobilier personalizabil la comandă. În 2015, în urma unui proiect cu finanțare parțială din fonduri europene, în valoare totală de peste 1 milion de euro, am retehnologizat hala de producție cu aparatură nouă, de ultimă generație.

Asigurăm calitatea superioară a produselor noastre prin dotarea tehnică de ultimă generație, dar și prin personalul calificat şi competent. Credem că atuurile noastre sunt:Timpul scurt de prelucrare a comenziiTermenul de execuție într-un număr redus de zilePosibilitatea de a comanda materiile prime (la cerere)Livrarea produselor finite (la cerere)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *