Andrei Teașcă și Teatrul de Magie prezintă “RoboMag”, un show de magie hi-tech pentru copii. Premieră națională pe 27 mai

Andrei Teașcă, fondatorul Teatrului de Magie, prezintă în primăvara aceasta, cu prilejul Zilei Copilului, un show inedit în premieră națională, pe 27 mai (sâmbătă, ora 11:00), RoboMag – One Man Show, un spectacol-eveniment pentru copii și întreaga familie, în care magia se va împleti cu tehnologia de ultimă oră. Spectacolul va avea loc la Casa Magicianului (Vasile Lascăr 132).
ROBOMAG One Man Show va cuprinde numere de magie pe Ipad, un show de lasere, animații multimedia și 3D, dar și pantomime și alte momente surpriză, special create pentru cei mici.

”ROBOMAG este un spectacol educativ pentru copii, despre un magician jumătate robot, jumătate om, care vine din viitor pentru a salva lumea. De fapt, el le va arăta oamenilor că războiul adevărat este în interiorul lor și îi va învăța cum să câștige în fața Egoului” – a declarat Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie și organizatorul showului.

Spectacolul va avea loc la Casa Magicianului (Vasile Lascăr 132) pe 27 mai 2017 (de la ora 11:00), cu doar câteva zile înainte de Ziua Copilului și la un an de la inaugurarea acestui loc unic în Europa de Est, dedicat iluzionismului teatral, care găzduiește spectacole de magie, workshop-uri tematice, petreceri private și nu numai.

Biletele la show-ul ROBOMAG One Man Show se pot achiziționa online, pe www.teatruldemagie.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.

Mai multe detalii despre Casa Magicianului, Teatrul de Magie şi următoarele spectacole pot fi găsite pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/teatruldemagie şi pe www.teatruldemagie.ro.

Despre Teatrul de Magie
Inspirat de Harry Houdini, modelat de scoala de actorie romaneasca si entuziasmat de experienta asiatica , Andrei Teasca creeaza in 2008 un proiect cultural unic in Romania: TEATRUL DE MAGIE.

El readuce in atentia publicului, dupa multi ani de absenta, iluzionismul, dar nu cum era acesta cunoscut de la circ sau de prin balciuri, ci ca arta de spectacol teatral, definind conceptul de actor- magician si intelegand magia ca o forma de arta, un act de iubire fata de spectatori, pe care îsi doreste „sa-i vrajeasca” astfel încât sa iasa din sala transformati, fascinati, mai buni si mai frumosi!

Cele 35 spectacole de magie in premiera nationala, prima femeie magician, Academia de magie, Festivalul Harry Houdini, recunoasterea internationala de catre prestigioasa Federatie Internationala a Societatilor de Magie – FISM, cei peste 50.000 de spectatori, precum si numeroasele articole de presa si aparitii tv sunt doar cateva din reperele care ne definesc si ne recomanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *