Romfour – Avantaje multiple pentru transportul de persoane sau colete in strainatate!

Romfour este unul dintre cei mai populari furnizori de servicii de transport persoane si colete. Printre principalele beneficii sunt preturile corecte si ofertele special create in functie de fidelitate sau tipul de serviciu pe care il alegi.

Romfour - Avantaje multiple pentru transportul de persoane sau colete in strainatate!

Romfour este unul dintre cei mai populari furnizori de servicii de transport persoane si colete. Printre principalele beneficii sunt preturile corecte si ofertele special create in functie de fidelitate sau tipul de serviciu pe care il alegi.

Daca vrei sa muncesti in alta tara, mai mult ca sigur una dintre prioritatile tale va fi transportul, mai ales daca vorbim de zeci de ore petrecute in autocar sau maxi taxi pana la destinatie. Tocmai de aceea, daca esti in cautarea unei solutii eficiente dar care sa presupuna si costuri moderate, trebuie sa faci un research temeinic!

Pe langa pret, confortul conteaza! Este important sa te bucuri de un drum linistit si de micile facilitati pe care le poti gasi, avantaje care de multe ori fac diferenta. In acest sens, Romfour iti propune cateva beneficii care in urma unei simple comparatii, il vor transforma in optiunea numarul unu:

1. O masa gratuita! Indiferent de destinatia aleasa, vei beneficia de o masa din partea Romfour iar la drum lung, cu siguranta va conta.

2. Transport de la adresa la adresa. Uita de grija bagajelor si de cheltuielile ulterioare pentru a ajunge la adresa. Uneori, taxiul in alte tari poate fi foarte scump, poate mai scump decat te-ai astepta. Astfel, vei putea impiedica cheltuieli nedorite sau posibilele incurcaturi care pot aparea daca nu stii limba, zona sau adresa exacta. Alege siguranta! Romfour te va ajuta sa ajungi la destinatie fara griji suplimentare sau costuri extra.

3. Daca mergi in alta tara in interes de serviciu sau chiar sa iti vizitezi rudele care locuiesc acolo (tatal, mama, copiii etc.), mai mult ca sigur vei face acest drum la o anumita perioada. Tocmai de aceea, clientii fideli, pentru care Romfour reprezinta alegerea numarul 1 de fiecare data, beneficiaza de o super oferta: la 10 calatorii, a-11-a este gratis.

4. Daca ai de trimis sau de primit colete, trebuie sa stii ca la 6 calatorii spre orice destinatie in Europa, poti trimite un colet gratis!

5. Ai un copil sub 2 ani pe care trebuie sa il iei cu tine atunci cand calatoresti in strainatate? Nu iti face griji pentru cheltuielile de transport. La Romfour, pentru cei mici cu varsta sub 2 ani, voiajele nu se mai platesc.

6. La 100 kg acumulate pe baza bonurilor, la Romfour primesti 10 kg transport gratuit spre orice destinatie!

Niciodata nu a fost mai simplu sa alegi solutia cea mai buna. Bucura-te de preturi corecte, avantaje pe masura si confort alegand serviciile Romfour!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *