Oferte Spania

Spania este o importanta destinatie turistica fiind printre cele mai populare din lume cu milioane de turisti care aleg sa viziteze aceasta tara in fiecare an. Principalele destinatii din Spania raman insa insulele din componenta sa, arhipeleagurile Insulelor Canare sau arhipeleagurile Insulelor Baleare.
Multi turisti aleg aceste destinatii pentru peisajele exotice pe care le ofera, clima tropicala si numeroasele atractii care se gasesc pe fiecare din aceste insule. Acestia au posibilitatea sa vizitere importante monumente istorice, sa ia parte la evenimenite importante si sa descopere zone cu adevarat magnifice.

In materie de oferte Spania puteti opta pentru destinatii precum Mallorca, Tenerife sau Costa Brava, resorturi turistice extrem de populare vizitate de milioane de turisti pe toata perioada anului.

Puteti participa la Carnavalul din Santa Cruz de Tenerife, unul dintre cele mai importante evenimente din lume sau sa vizitati parcul nationat Teide, principala atractie a insulei. Puteti vizita plajele cu nisip alb ale insulei Mallorca sau monumentele istorice din capitala Palma de Mallorca si din celelalte regiuni ale insulei sau puteti vizita si plajele regiunii Costa Brava si satele de pescari.

Va puteti bucura totodata de obiceiurile traditionale spaniole, de bucataria traditionala si va puteti largi orizontul in materie de istorie cu informatii despre principalele monumente istorice. Ritmurile de flamenco si mancarea delicioasa vor fi pe gustul dumneavoastra iar peisajele exceptionale de pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume va vor captiva cu siguranta si va vor face sa va doriti sa reveniti in aceste regiuni exotice oricand.

Ofertele avantajoase si accesibile la numeroasele hoteluri va vor ajuta sa alegeti cu usurinta unde sa va petreceti vacanta si perioada petrecuta in aceste locuri va deveni o amintire de care va veti aminti cu placere oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *