Ce fel de magazin este Arabesque si de ce vi-l recomand?

Arabesque este un magazin de materiale de constructii unde o persoana poate gasi orice ar avea nevoie pentru ridicarea si finisarea oricarui tip de cladire. Cei de aici furnizeaza toate materialele de care este nevoie, de la prima caramida pe care o punem la fundatie pana la ultima bucata de tabla de pe acoperis si ultima  urma de glet de pe pereti.

Acest magazin este alegerea celor care vor sa realizeze constructii cu cele mai bune materiale si sa beneficieze de cele  mai bune oferte la pachete de materiale. Angajatii de aici sunt pregatiti si mereu gata sa vina in ajutorul clientilor cu sfaturi si informatii referitoare la produsele oferite spre vanzare. Livrarea materialelor de face oricunde in tara, un client avand posibilitatea sa faca o comandar cu un simplu apel telefonic. Cu 18 centre in toata tara, fiecare transport va ajunge la destinatie in maxim 48 de ore pentru ca noi sa ne putem incepe proiectele cat mai repede.

Clientilor care s-au decis sa inceapa un proiect mai amplu de constructie sau renovare le este oferita chiar si consiliere pentru a-i ajuta sa gaseasca cele mai bune solutii si cele mai bune materiale in scopul realizarii unor lucruri de calitate. Totodata, preturile fara egal la materialele din acest magazin il fac prima alegere a persoanelor pentru achizitionarea materialelor necesare.

Materiale precum placi MDF sau carton bitumat sunt doua dintre miile de produse pe care le putem gasi in magazinele Arabesque. O placa MDF este realizata prin presarea la temperaturi mari a particulelor lemnoase cu un adaos de rasini sintetice pentru o fixare puternica si rezistenta. Aceste placi sunt potrivite pentru a fi utilizate in numeroase sarcini. Cartonul bitumat este printre altele un material izolant ideal pentru acoperisuri si podele. Poate fi fixat prin presare sau prin lipire la cald de suprafata de contact si prezinta o hidroizolatie superioara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *