Exista trollere de orice marime

Amica mea Ioana pleaca de fiecare data singura in concediu. Alege fara griji o geanta potrivita, iar in bagaje doar ceea ce este de maxima necesitate. Intotdeauna din vacante se intoarce cu haine sau alte obiecte achizitionate de acolo. Cand plec eu undeva in vacanta, situatia se schimba. Este musai sa iau tot ce poate sa fie de folos celor doi copii, mai ales ca au varste de pana la cinci ani. Uneori impart ceea ce le apartine atat in trollerul meu, cat si in al sotului. Evident, amandoi avem trollere xl.

Cand cei mici se intampla sa mai vada si vreo jucarie in concediu sau cine stie ce alt obiect si nu reusim sa ii convingem ca nu e cazul sa fie achizitionata, situatia devine si mai amuzanta. Oricum, iti dai seama cate lucruri le sunt necesare unor copii care au varste atat de mici. Plus ca se murdaresc foarte repede, le place sa se tavaleasca, sa sara in lacuri, iar daca intalnim pe strada vreun clovn care picteaza pe fata pe cei care trec pe acolo, or sa vrea si ei. Bineinteles ca de multe ori, dupa pictura se scarpina si apoi se sterg pe tricou, fara vreo intentie anume. Ca doar toti ne scarpinam. Revenind, la Ioana si comparand situatia cu cea a familiei mele, stiu, sunt avantaje si dezavantaje, sunt momente in care fiecare dintre noi se simte usurat dintr-un motiv sau din altul. E bine ceea ce alegi si ceea ce te face sa te simti bine in propria piele si niciodata sa nu te compari cu cei din jur, indiferent cine sunt acestia. Trollere exista pe piata si inca de toate categoriile. Poti alege fix ceea ce iti este necesar, chiar seturi intregi, din piele naturala sau nu neaparat, in culori interesante sau clasice.

Sa nu uit, la troller sa ai grija sa ai o incuietoare de rezerva, poate chiar un lacat mic daca alegi o plecare cu avionul. Nu stii niciodata ce se poate intampla, iar paza buna pazeste primejdia rea. Va las, am de facut bagajele, maine plecam in Grecia toti patru. Tu unde pleci in aceasta vara?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *