Panasonic prezintă noul vaporizator facial EH-XS01 cu tehnologie nano-ionică.

Pentru un ten luminos și hidratat.

  • Nano-particule de abur pentru o hidratare în profunzime a pielii
  • Curățare în profunzime a porilor pentru îndepărtarea murdăriei și a sebumului
  • Aburul delicat și cald stimulează crearea colagenului, pentru efecte anti-îmbătrânire vizibile

București, 30 August 2017 – În contextul în care curățarea facială cu abur devine una dintre cele mai noi tendințe în tehnicile de înfrumusețare, Panasonic prezintă vaporizatorul facial EH-XS01 cu tehnologie nano-ionică pentru o îngrijire asemănătoare celei dintr-un salon de cosmetică dar pe care o experimentați în confortul propriei locuințe.

Cu toții visăm la o piele perfectă, dar stilul de viață aglomerat sau obiceiurile nesănătoase ne împiedică să obținem acest lucru. Prin introducerea noului vaporizator facial Panasonic EH-XS01 în rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii, o săptămână stresantă, aerul condiționat de la birou sau un pahar de vin în plus la cină nu vor mai generea obținerea unui ten uscat, deteriorat sau deshidratat.

Vaporizatorul facial Panasonic este dovedit clinic ca obținând rezultate remarcabile în îngrijirea pielii. Un studiu recent desfășurat de Compania de Cercetare Princeton* a demonstrat faptul că, după 8 săptămâni de utilizare la domiciliu, nano particulele de abur au crescut nivelul de hidratare al pielii cu aproximativ 130%. Nu este nevoie de aplicarea unor uleiuri sau creme de hidratare  întrucât vaporizatorul facial hidratează el însuși pielea. Ca rezultat, la finalul studiului, elasticitatea pielii a crescut cu aproximativ 20%, iar ridurile fine au fost, de asemenea, reduse.  În plus, s-a demonstrat că utilizarea regulată a vaporizatorului facial a redus punctele negre și porii deschiși cu aproximativ 24%.

Curățare în profunzime și hidratare  

Prin utilizarea regulată acasă a vaporizatorului facial, pielea dumneavoastră va deveni mai fină și mai luminoasă, fiind reîmprospătată natural. Aplicarea aburului înainte și în timpul curățării tenului ajută la încălzirea și netezirea pielii astfel încât sebuumul, praful, celulele moarte, urmele de fond de ten sunt îndepărtate ușor iar dumneavoastră rămâneți cu tenul curat, sănătos și împrospătat.

Vaporizatorul facial introduce nano-particulele de abur, care sunt de  18.000 de ori mai fine decât particulele de abur obișnuite, ceea ce le face foarte ușor de pătruns în piele. Rezultatul: piele hidratată, elastică, curățată în profunzime din interior spre exterior, pe scurt – un ten stralucitor.

Efecte anti-îmbătrânire

Îmbătrânirea reprezintă un subiect „tabu” pentru o femeie dar, din fericire, acum există posibilitatea efectuării unor tratamente anti-îmbătrânire naturale în intimitatea și confortul locuinței dumneavoastră.  Un factor major pentru îmbătrânirea pielii îl reprezintă cantitatea de colagen din structura acesteia. Utilizând vaporizatorul facial Panasonic, veți îmbunătăți elasticitatea și finețea pielii întrucât încălzirea acesteia prin vapori crește nivelul HSP (Heat Shock Protein – Proteinele de șoc termic), stimulând în mod natural colagenul din straturile pielii. Dacă veți continua să revitalizați colagenul, pielea dumneavoastră va rămâne fermă și fără riduri pentru mai mult timp.

Rutina zilnică de îngrijire

Secretul tenului cu aspect sănătos? Simplu: rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii este răspunsul. Nu trebuie să fie scumpă, complicată sau să vă ocupe prea mult din timpul liber. Cu ajutorul noului vaporizator facial EH-XS01, aceasta devine mai ușoară ca niciodată.  Trebuie doar să adăugați apă distilată, să îl porniți și puteți  începe. Durata tratamentului este determinată de cantitatea de apă pe care o alimentați în rezervor. În funcție de rutina dumneavoastră  de îngrijire zilnică a pielii, vă puteți bucura de 12 minute de hidratare completă, de 6 minute de hidratare sau de 3 minute de curățare în profunzime.  În plus, datorită dimensiunii sale compacte, acesta poate fi depozitat cu ușurință într-un dulăpior sau poate rămâne neobservat pe o etajeră.

Indiferent dacă doriți  să vă hrăniți, hidratați sau detoxifiați pielea, vaporizatorul facial este tot ce aveți nevoie. Nu doar că pielea dumneavoastră va avea un aspect sănătos și luminos în exterior, dar vă veți simți uimitor și în interior. Mai mult, deoarece nu  există costuri suplimentare precum înlocuirea cartușelor, gândiți-vă la banii pe care îi veți economisi – în special cei cheltuiți la salonul de cosmetică.

Note:

Panasonic se dedică susținerii practicilor de înfrumusețare fără efort a femeilor și îmbunătățirii vieții oamenilor, introducând o gamă largă de produse casnice proiectate și dezvoltate sub controale stricte de calitate și siguranță.

  • Specificaţiile se pot modifica fără notificare prealabilă.
  • Efectul poate varia în funcție de tipul de piele al fiecărei persoane.

* n=32, femei caucaziene, cu vârsta între 35 și 49 de ani. Rezultate după o utilizare continuă de 8 săptămâni, comparativ cu un grup de test care nu a utilizat produsul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *