The Open Door – cum a fost si ce urmeaza

Joi, 21 septembrie, a avut loc evenimentul oficial de lansare a producatorului de usi automate Record, in Romania. Evenimentul a purtat numele simbolic “The Open Door”, ales pentru a evidentia libertatea de miscare, accesul neingradit, asigurate de usile automate produse de brandul elvetian.

La evenimentul The Open Door au luat parte profesionisti ai diferitelor arii din industria constructiilor: arhitecti, constructori, fatadieri, manageri de proiect si dezvoltatori, totalul celor prezenti fiind de peste 90 de persoane.

Participantii au discutat despre solutii si automatizari pentru cai de acces, despre spatii noi construite, despre calitatea spatiilor in care muncim si a celor in care traim. The Open Door a fost un eveniment dedicat celor care concep si construiesc spatii pentru viata, si in mana carora sta schimbarea de care este nevoie.

Record crede ca arhitectii si constructorii pot face diferenta in industrie, asa ca reprezentantii companiei au aratat solutii speciale si sofisticate de usi automate, prin prezentarea unor proiecte nationale, dar si internationale.
The Open Door
The Open Door
Evenimentul a fost deschis de Andreea Strugaru, Managing Partner Aluterm Group, compania care a adus brandul elvetian Record in Romania, prin divizia Siatec. Andreea Strugaru a vorbit despre parteneriatul dintre Aluterm si Record, despre importanta acestui brand elvetian pentru piata usilor automate din Romania, dar si despre schimbarea pe care o face in piata.

Dl. Ralf Bucher, Sales and Project Manager Record International a fost cel care a prezentat cateva dintre proiectele de renume ale producatorului. Discursul sau a fost bazat atat pe proiectele din Romania (in numar de 27), precum si pe cele la nivel international: Palatul Westminster, Gara principala din Berlin si altele.

Dl. Ralf Bucher a mentionat in discursul sau si proiectul Apple Park, sediul central al renumitei companii, cu o suprafata ce o depaseste pe cea a Pentagonului. Proiectul ii apartine casei de arhitectura Foster and Partners iar RECORD a produs usi automate personalizate, create in concordanta cu exigentele tehnice si de design ale beneficiarului.

Unul dintre discursuri a fost cel al lui Octavian Fanea, Director Executiv al Aluterm Group, care a sustinut o scurta prezentare a companiei, a istoriei sale si a evolutiei in cei aproape 25 de ani de existenta, dar a vorbit si despre cum a ajuns Aluterm sa colaboreze cu un producator de notorietate ca Record.

“Stim ca usile vor avea in continuare un rol primordial intr-o lume in care nevoia de acces nu este surclasata decat de nevoia de intimitate si siguranta. Ne plac usile automate pentru ca sunt singurele care raspund simultan acestor nevoi. Nivelul de insusiri, gradul de personalizare si estetica usii automate au posibilitati aproape nelimitate.” a spus Dl. Octavian Fanea, Director Executiv Aluterm Group.

Alexandru Grigorescu, Marketing Manager Aluterm Group, a avut ultimul cuvant al serii. El a scos in evidenta importanta spatiilor pentru viata si a vorbit despre rolul pe care il au profesionistii in a face o lume a cladirilor mai buna pentru cei care le locuiesc.

Seria prezentarilor s-a incheiat cu un moment artistic sustinut de Raluca Stratulat vioara si Andreea Timiras violoncel. Invitatii au ramas impreuna cu reprezentantii Record si Aluterm Group la un cocktail, pentru a discuta despre multiplele aplicatii ale usilor automate in arhitectura moderna.

Programul complet al evenimentului:

– Mesaj de bun venit – Andreea Strugaru Managing Partner Aluterm Group

– RECORD in lume si proiectul pentru Romania – Dl. Ralf Bucher Sales and Project Manager Record si Dl. Octavian Fanea Director Executiv Aluterm Group

– Exceptional international and national projects– prezentare sustinuta in limba engleza de Dl. Ralf Bucher Sales and Project Manager Record

– Concluzii si invitatie la colaborare – Alexandru Grigorescu, Marketing Manager at Aluterm Group

Scurt recital de muzica clasica – The Chamber Music Project – recital sustinut de Raluca Stratulat vioara si Andreea Timiras violoncelCocktail si networking

Proiectele locale se regasesc si in Cartea Record, unde sunt prezentate usile automate montate in locatii de notorietate: United Business Center, Starbucks Timisoara, Veranda Mall, Globalworth Tower, dar si altele. Cartea a fost oferita invitatiilor drept cadou la plecare, insa proiectele au facut parte si din prezentare.

Cartea Record poate fi accesata si online.

Evenimentul continua cu un concurs prezentat în site-ul Record

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *