Convergenta dintre OPTEX si Bosch, pentru un nivel maxim de securitate


OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta integrarea senzorilor OPTEX RLS3060SH, a seriei de detectori de exterior Redwall SIP-IP si a encoder-ului PIE-1 cu solutia de video management Bosch DIP3000. Convergenta dintre produsele celor doua companii asigura utilizatorii de obtinerea unui nivel de securitate maxim, aplicabilitatea solutiei fiind extinsa, potrivita pentru: statii de monitorizare de la distanta, industria de petrol si gaze, armata, institutii guvernamentale, transport, logistica si retail, banci, muzee si spatii rezidentiale.

Prin imbinarea acestor produse se obtine o solutie ce poate fi aplicata in aproape orice scenariu de securitate, indiferent de dimensiunile locatiei ce se doreste a fi monitorizata. Detectorii REDSCAN OPTEX utilizeaza tehnologia laser si pot detecta miscarea, viteza, distanta fata de detector si marimea oricaror obiecte prin folosirea unui algoritm unic de detectie, reducand numarul alarmelor false cauzate de vegetatie sau animale”, a declarat Dragos Enea, Customer Service Manager, OPTEX.

OPTEX RLS3060SH poate fi montat atat pe verticala, cat si pe orizontala, in functie de necesitatile fiecarui scenariu de securitate. Atunci cand este aleasa montarea pe verticala, modelul 3060SH genereaza o zona de detectie de maxim 60m ce actioneaza ca un zid virtual. Senzorul dispune de 4 iesiri dedicate aplicatiilor integrate si de 8 arii de detectie independente, personalizabile. In caz de detectie, senzorul poate activa camerele PTZ sau alte sisteme de securitate. Daca se alege instalarea pe orizontala, RLS-3060SH genereaza o arie de detectie cu o raza de 30m, respectiv un arc de 190°. Aria de detectie poate fi setata atat manual, cat si automat.

Bosch DIVAR IP 3000 este o solutie de video management ce suporta maximum de 32 de canale si 8TB (4x2TB) capacitate de stocare. Produsul foloseste sistemul de operare Bosch Video Management si ruleaza aplicatia Bosch Video Recording Manager, fiind o solutie de stocare IP ce elimina nevoia unui server NVR dedicat. Encoderul PIE-1 IP permite comunicarea catre orice senzor OPTEX IR activ si unitatea de procesare Fiber Sensys Alarm APU (FD3xx and FD5xx Series).

Senzorul OPTEX detecteaza, analizeaza si urmareste obiectele din aria monitorizata, generand un cod ASCII ce este trimis catre interfata Bosch implementata pe DIP 3000. Denumita ATM/POS_Service, aceasta va procesa alarma si o va trimite automat catre socket-ul BVMS standard ATM/POS, serviciul fiind capabil sa gestioneze 16 senzori OPTEX simultan.

Despre OPTEX
OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la:
http://www.optex-europe.com/products/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *