Funerar Rainbow Dorobantu – repatrieri de prima clasa

De multi ani deja, cand o persoana trece in nefiinta, familia acesteia alege sa apeleze la serviciile unei firme de pompe funebre si de repatriere si transport funerar, in cazul persoanelor care isi dau ultima suflare peste hotare. Oamenii recurg la aceasta alternativa pentru ca in anumite cazuri este mai putin costisitoare si ii scapa de toate sarcinile grele pe care ar trebui sa le rezolve, in cel mai scurt timp.

Pentru ca nimeni nu si-ar dori sa se ocupe de toate aceste pregatiri, este o idee cu atat mai buna sa apelam la o firma de servicii funerare care se poate ocupa de formalitatile necesare in special daca persoana decedata se afla in alta tara si va trebui sa fie repatriata, asa cum am precizat anterior. In ajutorul familiilor indoliate, firma Dorobantu Funerare Rainbow pune la dispozitie servicii de repatriere decedati de oriunde din Europa la cele mai inalte standarde si cu profesionalism si desigur, cu preturi accesibile.

Cu o experienta vasta in acest domeniul si cu relatii in multe tari europene, aceasta firma se poate ocupa de tot ce este necesar pentru repatrierea decedatilor: intocmirea actelor necesare, pregatirea trupului neinsufletit si in final transport funerar international al acestuia in tara. Transportul se va face doar cu masinile firmei care sunt omologate si pregatite dupa standardele in vigoare care, chiar daca nu este cea mai ieftina alternativa, este cea mai eficienta si de calitate pentru ca persoana iubita sa aiba un ultim drum asa cum se cuvine.

Pentru cei care si-au exprimat dorinta de a fi incinerati dupa decesul lor, aceeasta firma de repatriere si transport funerar pune la dispozitie familiilor celor decedati servicii complete de pregatire a trupurilor neisufletite si incinerare umana, in tara fiind adusa cenusa acestora in vedera inmormantarii.. Firma dispune de sali de pregatire a decedatilor unde intregul proces are loc in cele mai bune conditii si in conformitate cu toate normele funerare si de igiena. Astfel persoanele apropiate celui decedat isi vor aminti de acesta cu demnitate si respect cand isi vor petrece ultimele clipe impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *