Optex lanseaza seria de senzori cortina BX Shield

Bucuresti, 22 noiembrie 2017 – OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta senzorii de miscare din seria BX Shield, proiectati pentru securizarea completa a unui perimetru sau a unei cladiri.

Protejarea eficienta a unui obiectiv se dovedeste a fi de multe ori o adevarata provocare, in contextul in care bresele pot surveni in moduri variate, de la escaladarea sau taierea unui gard si pana la urmarirea unei persoane autorizate intr-o zona cu acces restrictionat. De aceea, Optex a introdus noii senzori din seria BX Shield, care vine in completarea seriei VX Shield, lansate cu doar cateva luni in urma.

Seria Optex BX Shield sunt senzori pentru exterior de tip cortina, ce folosesc tehnologie PIR (Passive Infrared). Ei sunt echipati cu cate 4 detectoare PIR – cate 2 pentru fiecare parte, orientate diferit – cu ajutorul carora este asigurata detectia miscarii pe o raza de pana la 12m in fiecare directie. Aceasta abordare permite o acuratete mai mare a detectiei, prin recunoasterea corecta a corpurilor de mici dimensiuni si diferentierea intre animale mici sau medii si oameni, evitandu-se astfel alarmele false. Totodata, senzorii BX Shield elimina si alarmele false generate de schimbari ale unor factori de mediu precum schimbarile climatice, prin utilizarea algoritmilor avansati de analiza si detectie ai tehnologiei SMDA (Super Multidimensional Analysis). Pentru flexibilitate sporita, sensibilitatea si raza de actiune pot fi reglate complet independent pentru cele 2 directii, fiind posibile ajustari pentru variatii de temperatura ce pornesc de la numai 10C si distante de 2.5, 3.5, 6, 8.5 sau 12m. In plus, senzorii BX Shield pot fi conectati la camere de supraveghere din sistemul CCTV, pentru a genera alarme video independente pe cele 2 directii de detectie.

Picture1

Noii senzori Optex se remarca nu numai prin performante, flexibilitate si eficienta, ci si prin aspectul lor estetic. Acestia folosesc un design modern, elegant, care se incadreaza perfect in orice spatiu, fiind disponibili in doua variante: corp negru cu parte frontala alba sau corp alb cu parte frontala alba. Iar optional, sunt disponibile si elemente frontale negre si argintii. In plus, instalarea si configurarea sunt usor de realizat, multumita integrarii unei nivele care indica pozitionarea corecta si sistemul rapid de acces la setari.

Pe langa variantele de culoare, senzorii Optex BX Shield sunt disponibili si in mai multe variante de echipare diferite. BXS-ST (negru-alb) si BXS-ST(W) (alb) sunt modelele cablate, iar BXS-R (negru-alb) si BXS-R(W) (alb) sunt modelele prevazute cu baterie. Totodata, noii senzori sunt oferiti si in variante echipate cu solutia anti-mascare, sub indicativele BXS-AM si BXS-AM(W) pentru modelele cablate, sau BXS-RAM si BXS-RAM(W) pentru modelele cu baterii.

Pentru mai multe detalii, accesati paginile dedicate fiecarui model:

 

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *