ADATA lansează căștile XPG EMIX H30 și I30, împreună cu amplificatorul SOLOX F30 Calitate audio de gaming premium, design ergonomic și compatibilitate pe diverse platforme

București, 11 decembrie – ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță disponibilitatea primelor produse din portofoliu dedicate segmentului audio de gaming în magazinele partenerilor ADATA din România. Cele trei dispozitive sunt produse sub brandul XPG și oferă experiențe audio puternice, clare și confortabile gamerilor entuziaști. Căștile EMIX H30 au un design over-ear de 53 mm, iar EMIX I30 oferă calitate audio superioară, într-un design in-ear de 13.5 mm. Amplificatorul SOLOX F30 (vândut împreună cu EMIX H30 sau separat) oferă conexiuni multiple, patru setări audio și surround virtual 7.1. Toate cele trei noi produse au un design atractiv, de gaming, iar EMIX H30 și I3 sunt compatibile cu orice PC, Mac, consolă și dispozitive mobile.

EMIX H30 – sunet bogat și confort autentic

Căștile full-size EMIX H30 oferă o gamă audio largă, cu bass puternic datorită difuzoarelor de 53 mm. De asemenea, acestea oferă confort complet chiar și în timpul sesiunilor de gaming extinse, datorită pernelor din spumă de memorie, a benzii de susținere ajustabile și a unei forțe de strângere atent optimizate. Microfonul detașabil asigură faptul că jucătorii sunt auziți cu claritate de către membrii echipei, la fel cum cablurile împletite și conectorul placat cu aur rezistă unei utilizări extinse și exigente, fără degradarea calității sunetului.

EMIX I30 – calitatea audio pentru gaming in-ear

Cum cele mai multe produse audio pentru gameri au un design cu dimensiuni mai mari, opțiunile pentru produse compacte și mobile de tip in-ear sunt rare. Căștile EMIX I30 au difuzoare puternice de 13,5 mm și un design care se potrivește perfect în canalele urechilor, pentru a obtura zgomotul exterior și a oferi sunet clar, la calitate premium. Datorită difuzoarelor supradimensionate, căștile EMIX I30 pot produce sunet surround cu 5.2 canale patentat, cu un effect puternic. Fiind compacte și ușoare, căștile EMIX I30 oferă jucătorilor un sunet puternic, fie acasă, fie în mișcare.

SOLOX F30 – surround virtual 7.1 și moduri audio distincte

Precizia procesării sunetului permite noului amplificatory SOLOX F30 să acționeze ca un card audio extern și amplificator pentru PC și Mac. Canalul de surround virtual 7.1 adaugă profunzime sunetului și o poziționare mai exactă în seisunile de gaming, pentru un avantaj competitiv. SOLOX F30 are patru presetări de sunet: joc, film, muzică și voce. Conexiunile multiple sporesc versatilitatea și pot oferi conținut audio simultan sau separat pentru căști și difuzoare. Clienții pot achiziționa SOLOX F30 în pachet cu EMIX H30 și un suport pentru căști, sau separat.

Prețuri și disponibilitate:

Căștile EMIX I30 sunt disponibile în magazinele partenerilor ADATA din România la prețuri recomandate începând de la 399 RON, iar modelul over-ear EMIX H30 va fi disponibil începând de la 849 RON.

Despre XPG
Xtreme Performance Gear (XPG) este o marcă ADATA Technology care oferă hardware de înaltă performanță pentru PC. Produsele XPG se disting prin depășirea metodologiei stricte ADATA A+ de testare, pentru a asigura cele mai înalte standarde pentru stabilitatea și performanțele superioare ale produselor. XPG oferă gamerilor, entuziaștilor și overclockerilor o experiență extraordinară, experimentată cel mai bine la performanțe maxime. Linia XPG prezintă atribute tehnice avansate, iar puterea sa strălucește prin design-uri elegante care au câștigat distincții de prestigiu la nivel mondial. Acestea includ de la Good Desing Award Japonia la Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de overclockeri și de echipe profesioniste de gaming de renume mondial, care le folosesc ca hardware esențial pentru obținerea victoriei. Pentru mai multe informații, vizitați
www.xpg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *