Fotograf nunta rabdator si profesionist

Toata lumea vrea sa se fotografieze cu noi si ne dam seama acum cat de greu este sa fii un fotograf bun, profesionist si rabdator. Razvan Cotea, cel mai bun fotograf nunta este mereu atent la toate detaliile. A clipit nasa, verifica imediat si asteapta sa ne asezam din nou.
A miscat un nuntas, iar fotografia este compromisa, o ia de la capat. Este prea multa lumina sau prea putina? Nu oboseste, asteapta, se misca in cautarea unghiului ideal, face o vraja ca totul sa iasa perfect. Intre timp i se face sete nasei, si accepta bucuros o pauza pana ce ea bea un pahar cu apa. Una dintre domnisoarele de onoare constata ca i s-a sters machiajul.
Cine este suficient de rabdator sa astepte? S-a machiat, in sfarsit, dar alta vede ca nu are coafura perfecta, asa ca dispare sa se aranjeze. Chiar si noi suntem pusi la incercare, incat tindem sa credem ca nunta este piatra de incercare a rabdarii pentru protagonisti, dar Razvan Cotea ce vina are?
De cand a venit s-a miscat permanent, a alergat sa surprinda, a acceptat mofturi, propuneri, rugaminti, nu a avut o clipa de liniste si cu toate acestea nu si-a pierdut zambetul.
Zece nunti daca am mai face, tot pe el l-am chema ca fotograf! Procesul de selectie a inceput acum 4 luni, dar nu regretam. Stim de astazi, de cand il vedem transpirat, epuizat de munca sa si totusi fericit ca-si indeplineste menirea, ca vom avea cele mai frumoase poze de nunta. Cum l-am ales? Aproape toti prietenii nostri l-au avut la nuntile lor si fiind cunostinte vechi, stiam cum isi face meseria.
Cu toate acestea am cautat si evaluarile de pe internet si am fixat si o intalnire inainte de semnarea contractului. Am discutat deschis, i-am expus dorintele noastre, iar el, la fel de sincer ne-a spus in ce masura este realizabil proiectul nostru si ne-a evaluat transant costurile.
Suntem la jumatatea evenimentului si stim deja ca au fost surprinse momentele cheie: noi cu cununile pe cap jurandu-ne credinta, zborul porumbeilor albi in inaltul cerului, copiii adorabili aruncandu-ne petale de trandafiri in cale, momentul aducerii noastre la altar, ruperea turtei, gatitul miresei cu lautari.
L-am rugat sa surprinda in mod special aducerea tortului, focul de artificii, tot ce a mai ramas important.
Cand are timp, intre zecile de cadre, raspund curiozitatii noastre si ne arata cum am iesit. Deja suntem nerabdatori sa vedem cartea nuntii si sa primim magnetii de frigider cadou.
Il privim cat este de neobosit si indragostit de profesia lui si ne dam seama care este valoarea reala a pozelor noastre de nunta. Vor fi fotografii cu suflet, nu niste hartii colorate. Razvan Cotea imortalizeaza momente filtrandu-le prin sufletul sau de artist.
Cautati de luni de zile un fotograf priceput si intelegator pentru nunta? Aflati de la noi ca nu este altul la fel de bun ca Razvan. In acest moment nu are egal in Romania. Doamne, cat l-am sacait noi astazi (invitatii nostri), dar nu a spus o vorba rea si ochiul sau vigilent a surprins totul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *