Comanda flori Bucuresti!

Cu sau fara motiv, comanda flori Bucuresti! Gaseste 1000 de pretexte sa faci asta si cauta beneficiarii atentiei tale! Alege Flori Bucuresti fiindca este cea mai titrata unitate de profil din oras! De ce sa comanzi flori mamei, iubitei, sotiei,  doctoritei, avocatei, colegei de munca din acesta florarie?

-fiindca au o colectie impresionanta de produse: de la flori autohtone, pana la cele exotice fiind grupate dupa sentimente, dupa culori, dupa ocazii

-toate florile sunt proaspete fiindca sunt tinute permanent cu tijele in apa

-livrarile se fac ultrarapid, de la plasarea comenzii pe site si ajungerea lor la destinatie trecand minim 45 de minute si maxim 100, orarul livrarilor fiind  intre orele 9-19, dar la cerere se pot face si exceptii

-toti curierii sunt politicosi, iar masinile speciale au temperaturi controlate ca buchetele sa fie perfecte

-comenzile pot fi plasate de la mare distanta de Bucuresti, chiar si din strainatate

-se poate achita cu card bancar in orice moneda, dar si cash.

-exista un ghid aflat la indemana cumparatorului care poarta denumirea de “Intrebari frecvente”

-la numarul de telefon 0724 122 906 se raspunde prompt si se ofera toate lamuririle necesare

-buchetele se trimit insotite de mesajul dorit de plasatorul comenzii, iar la cerere, mesajul se poate schimba, in mod exceptional si anumite flori din aranjamente se pot schimba, aspect care demonstreaza disponibilitatea personalului unitatii comerciale

Sa presupunem ca persoana pe care doresti sa o surprinzi adora crinii. Vei gasi aici crini albi, roz, rosii, galbeni, portocalii si mov in diferite aranjamente pe care abia indraznesti sa le atingi de frumoase ce sunt. Unele sunt in culori vii, altele in nuante dulci, pastelate.

Si trandafirii pot fi oferiti alegand buchetele monocromatice sau multicolore. De pilda 41 de trandafiri roz costa 399 de lei, 43 de trandafiri rosii se vand la acelasi pret, in timp ce 31 de trandafiri  banan costa 299 de lei si 31 de trandafiri portocalii au tarif similar. Trandafirii se por oferi si in forma de inima si ce dovada mai mare de iubire decat aceasta exista?
Flacara violet exista si aici, dar poarta denumirea de “Eleganta mov” si costa 199 de lei. Buchetul care fascineaza prin frumusete protejeaza atat expeditorul, cat si primitorul de energiile negative fiind garant al succesului. Nuantele de mov se sting usor-usor pana la alb, transformand aranjamentul intr-o feerie.
Dar exista si produse care aduc zeci de culori intr-o cutie pastelata prevazuta cu buretel ca florile sa reziste mult timp. Este suficient ca ele sa fie udate cu regularitate si tinute in conditii de temperatura si lumina optime.


Cu siguranta ca produsele comandate la florariile din colt sau la piata nu au nici acelasi aspect si sunt mult mai scumpe. Daca esti un barbat pretentios care trimite flori, alegi locul in care exista pe stoc sute de produse de toate formele si culorile, nu te limitezi la o florarie de cartier cu cel mult 10 feluri de flori!
Recunosti valoarea unei florarii dupa produsele in culori mai putin obisnuite pe care le detine. Flori rosii, roz, albe, galbene si portocalii gasesti si in gradini, dar mov, ciclam, ivoire, banan, bordo mai rar.
In plus este o onoare pentru persoana care primeste cosul cu lalele sau inima din trandafiri sa fie chemata la usa apartamentului sau in fata blocului si sa realizeze cat efort s-a depus ca florile sa ajunga mai intai in bratele ei si dupa aceea in camera!
O surpriza florala este oricand bine venita. Ea descreteste fruntile si toarna nectar in inima.
Informatia din acest material rivalizeaza cu aurul, diamantele si platina in valoare fiindca este foarte bine sa stii la cine sa apelezi, cand ai de trimis cele mai frumoase si proaspete flori in Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *