Ovb Allfinanz Romania iti reconstruieste casa

Aveai impresia ca locuinta ta este de neatins pana cand vecinii au patit nenorocirea. Primul avea centrala si intr-o seara geroasa de iarna, in care a inghetat apa, i-a explodat. Cate pagube a avut! Pereti distrusi, parchetul compromis, acoperisul afectat partial. Ti-ai vazut vecina, o femeie puternica si frumoasa plangand pentru prima data. Veneau sarbatorile, iar ei se ocupau cu strans mizeria, curatatul. Abia ramasese o camera in care sa stea si se incalzeau cu un calorifer electric. Nu aveau asigurare de locuinta, asa ca au inceput sa faca economii drastice sa repare totul.
Atunci, pentru prima data ai cautat preventiv
Ovb Allfinanz Romania.

De ce acesta societate? Mai intai pentru renumele ei. La serviciu, in metrou, intre prieteni, toti vorbeau de una dintre cele mai mari societati de asigurari si de activitatea ei. Existau apoi diferite materiale pe internet si toate favorabile. Apoi unul dintr prietenii tai caruia ii zburase vantul puternic acoperisul la casa a fost despagubit pe loc si a putut sa-si puna rapid tabla sa nu-i ploua in casa si sa se strice totul. Existau prea multe dovezi ca la nevoie ei te ajutau sa-ti reconstruiesti casa din temelii.
Apoi ai vazut arzand din temelii casa vecinului din stanga si ai avut mari emotii fiindca este foarte apropiata de a ta. Noroc ca nu batea vantul atunci, ca altfel incendiul s-ar fi intins…
Abia atunci, dupa ce le-ai oferit gazduire la tine cateva zile, pana au plecat la tara la parintii lor, ai decis sa apelezi la unul dintre cei 5100 de consilieri bine pregatiti sa te lamureasca si sa te ajute sa-ti asiguri si tu locuinta. Nimic nu te scutea de lipsa de prevederea, faceati tot ce depindea de voi sa fie casa in siguranta, dar cand incontrolabilul s-ar fi produs, munca de-o viata ar fi fost naruita.

Ai rugat consilierul sa-ti prezinte in rezumat garantiile ca societatea poate oricand sa achite prima de asigurare, in caz de Doamne-fereste si s-a achitat pe loc de sarcina de serviciu.
Ti-a vorbit de faptul ca ei deservesc peste 14 state din Europa, au o experineta mare in activitatea de profil, experti bine pregatiti si parteneri de renume. Portofoliul era de-a dreptul impresionat, asa ca nu ai mai stat pe ganduri. Ai solicitat si prezentarea tipurilor de asigurari si asa ai aflat ca au si asigurari de viata si de sanatate la fel de utile, dar poti depune de astazi sa iei peste ani pensia facultativa de care vei avea nevoie la batranete. Le-ai povestit tulburat de ceea ce s-a intamplat pe strada ta, iar consilierul te-a indemnat sa faci chiar in momentul acela o asigurare de locuinta.

Tu ai simtit nevoia sa faci mai mult de-atat, adica sa depui un fond pentru o penisie suplimentara, desi lucrai la sstat, sa-ti asiguri sanatatea si viata sa nu sufere cei dragi, in cazul in care s-ar intampla ceva rau cu tine.
Nimic rau nu s-a intamplat, desi ai asigurarile in buzunar de un an, dar faptul ca esti asigurat, te multumeste pe deplin. Stii ca in cazul in care nenorocirea se abate asupra ta si a familiei tale, aveti sigurarea ca un partener puternic va ajuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *