Vânzările evoMAG în provincie generează 60% din vânzările totale

  • 2017 este primul an în care vânzările evoMAG în provincie le-au depăşit pe cele din Bucureşti
  • Peste 90% dintre comenzile evoMAG la nivel naţional sunt livrate în 24 de ore

Bucureşti, 1 februarie 2018 – Comenzile plasate de clienții evoMAG în provincie au generat anul trecut 60% din vânzările totale ale retailerului, categoria cu cele mai mari creșteri fiind IT&C. Acesta este primul an în care vânzările evoMAG din provincie le-au depăşit pe cele din Bucureşti, tendință ce se va menține și în 2018.

„Creșterea vânzărilor în provincie este o schimbare foarte importantă care ne confirmă o direcţie de urmat şi care se regăsește în strategia noastră pentru acest an”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG. „Clienții evoMAG au încredere în consultanța pe care le-o oferim în procesul de achiziție și, mai departe, sunt mulțumiți de serviciile post-vânzare, iar livrarea cât mai rapidă la nivel național a produselor dorite este un serviciu în care vom investi anul acesta”.

Creșterea numărului de comenzi din provincie vine pe fondul îmbunătăţirii procesului de livrare a produselor şi a experienţei de cumpărare pentru clienţi. De exemplu, noua interfaţă conferă site-ului o viteză de încărcare mai rapidă, iar produsele pot fi urmărite mai uşor, simplificându-se astfel întregul proces de achiziţie.

Anul trecut, evoMAG a redus timpul de livrare a comenzilor, la nivel național, peste 90% dintre achiziții ajungând la clienţi în cel mult 24 de ore.

evoMAG a extins, anul trecut, parteneriatele cu companiile de curierat şi livrează, în prezent, cu patru curieri cu rețele naționale. În Bucureşti, evoMAG livrează produsele comandate cu  flota proprie, iar clienții pot opta chiar şi pentru livrarea într-o oră sau în trei ore.

Diversificarea soluțiilor de finanțare oferite de partenerii evoMAG, precum plata cu cardul în rate fără dobândă sau credit online, a contribuit, de asemenea, la creşterea vânzărilor evoMAG în provincie.

Despre evoMAG:

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări şi produse destinate nou-născuţilor.

evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite.

evoMAG este companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Mai multe informaţii despre evoMAG, produsele şi serviciile oferite se găsesc şi pe pagina de Facebook a companiei şi pe canalul de YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *