Daikin Sensira, un nou aparat de aer condiționat echipat cu agent frigorific R-32, completează gama BLUEVOLUTION

Cu peste 90 de ani de experiență în domeniul tehnologiilor de climatizare, Daikin știe de ce este nevoie pentru a crea un mediu confortabil și un climat interior perfect în orice spațiu. De aceea, compania lansează un nou model split din gama BLUEVOLUTION, Sensira R-32. Echipat cu revoluționarul agent frigorific R-32 și cu alte funcții îmbunătățite, noul model de aer condiționat integrează cele mai recente tehnologii, reușind, astfel, să crească eficiența energetică, să asigure un confort sporit și o rentabilitate impresionantă.  

Eficiență până la clasa A++

Sensira R-32 creează un climat interior confortabil, menținând, în același timp, valori excelente ale eficienței energetice. Datorită agentului frigorific R-32, noua unitate se remarcă prin consumul de energie mai scăzut și eficiența energetică ridicată, atingând clasa A++ pentru răcire. Acest lucru înseamnă costuri reduse pentru energie și mai multă grijă pentru mediul înconjurător. De altfel, toate unitățile din gama de produse echipate cu agent frigorific R-32 au un impact asupra mediului cu 68% mai mic față de sistemele dotate cu agent R-410A.

 

Confort

Îmbinând confortul de ultimă generație și eficiența energetică superioară, aparatul de aer condiționat Sensira R-32 garantează o atmosferă interioară perfectă, în orice sezon. Panoul frontal plat și modern se integrează în orice decor interior și se curăță extrem de ușor. Baleierea automată pe verticală distribuie aerul și temperatura uniform în întreaga încăpere. Modul Turbo răcește sau încălzește camera rapid, atingând un nivel maxim al confortului în cel mai scurt timp. Însă, acestea nu sunt singurele avantaje. Datorită nivelului de presiune sonoră de până la 21 dBA, Sensira funcționează aproape imperceptibil, asigurând, astfel, un somn liniștit în timpul nopții.

 

Fiabilitate

Pentru a garanta o funcționare perfectă, Sensira R-32 vine cu un compresor îmbunătățit. Noul compresor swing cu două camere contribuie la economii de energie semnificative, un risc mai redus al defecțiunilor și o funcționare silențioasă. Totodată, noul model permite controlul constant al climatului interior perfect.

Control facil

Daikin Online Controller ajută la monitorizarea sistemului de climatizare din orice locaţie, în orice moment. Conectați simplu şi rapid unitatea la rețeaua Wi-Fi și descărcați aplicația pentru a seta programe de temperatură, vizualiza consumul de energie și multe alte opțiuni.

Noul model de aer condiționat Sensira R-32 este disponibil în România începând cu data de 20 Februarie 2018, prin intermediul dealerilor autorizați Daikin din întreaga țară.

 

Despre Daikin

La nivel global, compania DAIKIN este prezentă în peste 145 de țări, având peste 67.000 de angajați în cele 90 de fabrici.  Cu o experiență de peste 90 de ani în proiectarea și fabricarea de tehnologii de încălzire și răcire, Daikin este lider de piață în tehnologia pompelor de căldură, fiind renumit pentru abordarea sa inovatoare în ceea ce privește dezvoltarea de produse, precum și pentru calitatea de neegalat și versatilitatea soluțiilor sale integrate. De altfel, Daikin a lansat în 2014 prima generație de produse pentru segmentul rezidențial care folosesc exclusiv agentul frigorific R32.

Daikin VRV și Daikin Altherma sunt cele mai vândute sisteme de pompe de căldură în Europa, cu peste 500.000 de sisteme livrate până în prezent.

În Europa compania are aproximatic 5.500 de angajați şi 10 fabrici de producție cu sediul în Belgia, Republica Cehă, Franța, Germania, Olanda, Italia, Turcia, Marea Britanie şi Spania.

Daikin este pe piața din România din 1994, având în prezent peste 35 de angajați și o rețea complexă de distribuitori, axați pe soluții comerciale, industriale și rezidențiale.

www.daikin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *