Spotify este acum disponibil pe PlayStation 4

Graţie conectivităţii dintre Spotify-PlayStation Music, utilizatorii se pot bucura de o experienţă specială, ascultând muzica preferată în timpul sesiunilor de gaming

 

București, 14 martie 2018:  Spotify, cel mai important serviciu de streaming muzical din lume, lansat recent în România, este disponibil acum și pe PlayStation 4, prin aplicația PlayStation Music.

Spotify poate fi accesat gratuit și redă orice melodie, album sau playlist la cerere, chiar şi în timpul sesiunilor de gaming, iar pentru un conţinut fără reclame, la o calitate audio înaltă – de până la 320 kbit/s., utilizatorii pot opta pentru varianta Premium, pe baza unui abonament lunar în valoare de 4,99 euro. Astfel, aplicația le oferă acestora posibilitatea de a accesa muzica preferată dintr-o bază de date cu peste 35 de milioane de melodii.

Utilizatorii au posibilitatea de a-și crea propriul playlist sau pot accesa muzica deja selecționată pentru jocuri precum Gran Turismo Sport, Shadow of the Colossus, FIFA 18 și multe altele.

Pentru a oferi o experiență imersivă completă, muzica redată prin Spotify pe consola PlayStation 4 poate fi controlată în timp real prin intermediul oricărui dispozitiv mobil, smartphone sau tabletă, pe care există deja aplicația. Alternativ, accesul la playlist-uri se poate realiza prin apăsarea butonului PlayStation de pe controller, în timpul rulării jocurilor preferate.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați link-urile:

Despre Sony Interactive Entertainment Europe Ltd

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), cu sediul în Londra, Regatul Unit, este responsabil pentru brandul și gama de produse și servicii PlayStation® în cele 109 teritorii deservite de SIEE ca sediu regional pentru Sony Interactive Entertainment (SIE). PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation® include PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation®Vita, PlayStation®3, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide.

Mențiuni juridice

PlayStation și logoul SIE Diamond sunt mărci înregistrate Sony Interactive Entertainment Inc. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *