ARKYN

Vă prezentăm Arkyn, un pantof construit pentru următoarea generație a celor care sfidează regulile.

Un nou pantof, pentru o nouă eră a creativității.

Poate fi purtat oricum îți dorești. Fără reguli. Fără instrucțiuni. Fără exagerări.

Pantofi sport în care creezi, munceşti, dezvolţi, inspiri și colaborezi.

Este timpul să renunțăm la atitudinile vechi, care au dominat piața pantofilor pentru femei prea mult timp. Pantofii Arkyn sunt concepuți pentru persoanele creative, iar procesul de dezvoltare nu implică prejudecăţi.  Arkyn este un pantof pentru indivizii îndrăzneți care s-au săturat să fie limitați.

Pentru toți cei care s-au săturat să li se spună cum ar trebui să arate, cum ar trebui să vorbească, să se îmbrace sau să se comporte.

Este timpul să lăsăm în urmă clişeele, nu mai sunt valabile de mult.

Un nou model, tehnic, înrădăcinat în stilul vintage adidas, care privește simultan spre ieri și spre mâine. Precum cei mai buni creativi, pantoful este inspirat din trecutul mărcii și din viitor. Jucăuș, neașteptat și chic: Arkyn sfidează clasificările și se pretează oricărui context. Permite multiple interpretări și este un mijloc de expresie care îmbrățisează diferența. Un pantof care reflectă nenumăratele moduri de a fi creativ în 2018.

Pantoful Arkyn are suprafața superioară din ţesătură tehnică, decorată cu cele trei dungi adidas și cu limba din plasă. Proiectat cu o construcție tip șosetă, pentru confort optim și potrivire pe picior. Elementele de design deosebite, cum ar fi călcâiul din neopren și sistemul de șireturi minimalist și atipic, ridică profilul estetic al pantofului, în timp ce talpa Boost ™ oferă ce are mai bun tehnologia adidas. Produsul final este o combinație curajoasă a tot ceea ce adidas Originals reprezintă – reunește stilul, sportul, cultura și creativitatea, sub același acoperiș.

Evitând ideea tradițională a unei campanii rigide, am redat puterea către 5 femei creatoare, ce reprezintă gândirea de tip nou, pentru a dezvălui Arkyn. Fiecare a contribuit la crearea imaginilor proprii, cu scopul de a comunica spiritul Arkyn; creativitatea neînfrânată în toate formele sale. Campania a fost creată în colaborare cu fotograful Renell Medrano din Bronx, cunoscut pentru portretica sa inimitabilă, realizată pe film de 35 mm și suport digital, care ilustrează cultura tinerilor în cele mai suprinzătoare momente prin situații autentice. Thuan Tran, regizorul preferat de A$AP Mob, a lucrat împreună cu Renell, pentru a captura femeile într-un mod cât mai real posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *