Tehnologia și creativitatea se întâlnesc odată cu parteneriatul dintre Helena Christensen și Huawei, pentru noul smartphone Huawei P20 Pro

  • Supermodelul iconic și, totodată, fotografă renumită, va folosi primul sistem triplu-camera Leica din lume, Huawei P20 Pro, pentru a surprinde o serie de portrete inspiraționale și pline de emoție
  • Huawei P20 Pro a găsit formula perfectă de cameră dotată cu Inteligență Artificială, asigurând iubitorilor de fotografie, ustensilele necesare pentru excela în ceea ce iubesc să facă.

Huawei a anunțat pe 27 martie lansarea noului său telefon inteligent Huawei P20 Pro, care combină primul sistem triplu-camera Leica cu inovații excepționale în materie de Inteligență Artificială. Astfel, Huawei livrează cea mai bună experiență fotografică posibilă. În cadrul evenimentului de lansare, care a avut loc la Paris, la una din cele mai frumoase locații din oraș, Grand Palais, Huawei a anunțat și parteneriatul cu una dintre cele mai iubite supermodele la nivel mondial și, totodată, fotografă profesionistă, Helena Christensen, care va realiza o serie de fotografii – portrete. Seria de portrete are ca subiecți trei persoane extraordinare, care ilustrează perfect culorile intense și detaliile extrem de precise, surprinse de camerele noului smartphone Huawei P20 Pro, care poate surprinde detalii cum nu au mai fost surprinse până acum.

Frumoasa colecție intitulată “See More”, scoate în evidență poveștile de viață a trei profesioniști talentați și demonstrează cum Huawei P20 Pro le permite atât fotografilor, cât și privitorilor să vadă mai mult din subiecții fotografiați, datorită echilibrului perfect de lumină și atenției la detalii. Seria demonstrează și talentul și dexteritatea Helenei ca fotograf, perfect completate de performanțele lui Huawei P20 Pro – realizându-se astfel mix-ul perfect dintre creativitate și tehnologie într-o formă perfectă de artă. Sistemul triplu-camera Leica, cu senzori de 40MP, 20MP, respectiv 8MP realizate impecabil, combinate cu inovații precum “Object Recognition” și tehnologia “Slow Motion” fac posibilă o experiență de fotografiere profesională.

Recunoscută pentru campaniile de modă memorabile realizate pentru case de modă cunoscute la nivel mondial, Helena Christensen este una dintre cele mai renumite supermodele din lume. Având o pasiune veche pentru fotografie, Helena a trecut în spatele camerei pentru a putea să se concentreze pe ceea ce îi place, și anume fotografia, și și-a câștigat reputația prin galerii găzduite în întreaga lume. “În cadrul acestei serii de portrete, am vrut să surprind în mod special spiritul și dedicarea subiecților mei și să arăt ce fel de persoane sunt, fără a fi nevoie de cuvinte care să descrie asta.“, a spus Helena Christensen. “Să fotografiezi cu Huawei P20 Pro nu doar că a făcut procesul mai ușor, dar m-a adus mai aproape de femeile extraordinare pe care le-am avut ca subiecți, pentru că mi-a permis să renunț la echipamentul standard al unui fotograf, trecând astfel de bariera fizică care ma împiedica în trecut să fiu mai aproape de subiecții mei.”, a completat Helena.

Huawei a lucrat îndeaproape cu fotografi și specialiști Leica Camera AG pentru a putea dezvolta și crea o nouă generație de telefon inteligent, care permite utilizatorilor să stăpânească ușor arta surprinderii fotografiei perfecte. Prin urmare, Huawei P20 Pro aduce în prim plan cea mai avansată experiență de utilizare a unei camere, disponibilă într-un smartphone – Inteligența Artificială “știe ce trebuie făcut” pentru a realiza fotografia perfectă. Datorită acestor tehnologii, camera recunoaște în mod automat subiecții și își poate ajusta setările în funcție de aceștia, pentru a îmbunătăți rezultatele. Camera este capabilă și să ghideze utilizatorul cu privire la detalii legate de compoziție și încadrare, oferindu-le utilizatorilor informații prețioase, cunoștințe pe care un profesionist le învață în mult mai mult timp.

Printre îmbunătățirile aduse în materie de fotografie se numără și cel mai mare senzor de lumină existent vreodată într-un smartphone (pentru o luminare mai bună, cu rezultate mai clare și imagini focalizate) și modul Super Night pentru fotografii minunate pe timp de noapte. În plus, display-ul FullView de la Huawei pune și mai mult în valoare frumusețea imaginilor, în timp ce bateria ultra-eficientă le permite utilizatorilor să rămână conectați și să facă adevărate ședințe foto timp de ore întregi. Mai mult, cu ajutorul tehnologiei SuperCharge își vor putea continua shooting-ul după o pauză de doar câteva minute de încărcare, atunci când chiar este necesară.

 “Odată cu Huawei P20 Pro pășim într-o nouă eră a camerelor foto pentru smartphone-uri, setând în același timp noi standarde în industrie.”, a declarat Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group. “Huawei P20 Pro combină inovațiile în materie de tehnologie cu expertiza legendară Leica Camera AG, pentru a livra o experiență fotografică incredibilă, oferind utilizatorilor ustensilele necesare pentru a surprinde imagini de nivelul celor profesioniste indiferent de cadrul fotografiat. Faptul că Helena Christensen, o fotografă profesionistă, este fericită să fotografieze cu Huawei P20 Pro, în locul unui DSLR, reprezintă dovada clară a nivelului de performanțe foto pe care am reușit să îl obtinem.”, a completat acesta.

O selecție deosebită de culori transformă Huawei P20 Pro într-o alegere foarte actuală și plină de eleganță și le permite utilizatorilor să-și exprime personalitatea și emoțiile cu ajutorul lui. Variantele de culoare, cu una din cele mai superbe realizate vreodată de companie, varianta Twilight, precum și Midnight Blue și Pink Gold complimentează perfect nuanțele tradiționale de Black, în timp ce primul telefon din lume “cu o culoare de tip gradient” oferă un nou twist estetic pentru a se deosebi de restul pietei.

Cei trei subiecți, pe care i-a fotografiat Helena, au fost special aleși pentru a scoate în evidență pasiunea și perfecțiunea muncii lor. Portretele lor, surprinse de Helena Christensen cu ajutorul lui Huawei P20 Pro, permit publicului să vada mai mult din dedicarea și determinarea din viața de zi cu zi a fiecăreia din acestea. Astfel, Helena a surprins dăruirea designer-ului de bijuterii Adeline Rapon pentru ceea ce face și concentrarea cu care își creează bijuteriile, grația balerinei Melissa Chapski în timp ce execută pirueta perfectă și imaginea enigmatică a lui Maria Fagerström, femeia pilot care a călătorit aproape în fiecare colț al lumii.

Huawei P20 și Huawei P20 Pro au fost lansate în cadrul unui eveniment spectaculos pe 27 Martie la iconicul Grand Palais din Paris. Această locație uimitoare are o reputație îndelungată pentru asocierile sale cu cele mai mari brand-uri de fashion din lume, de la Chanel și până la Hermes, iar Huawei calcă pe urmele acestor designeri pentru a scoate în evidență intersecția dintre fashion și tehnologie care poate fi observată în designul seriei Huawei P20.

Modelul P20 Pro va fi disponibil pe plan local la pre-comandă în perioada 28 martie – 16 aprilie 2018, în variantele de culoare Black, Twilight și Midnight Blue, la un preț recomandat de 849 euro.

* O încărcare de 30 minute duce bateria la un procent de 58%, în urma testelor efectuate în condiții de laborator

** Variantele de culoare de tip gradient sunt disponibile în varianta Twilight (ultra-violet) și Pink Gold SKUS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *