Stream your Dream 2: Ambasadorii Samsung, față în față cu micro-influencerii locali

Samsung_StreamYourDream2_ChristinaOne

București, România – 16 mai, 2018 – Samsung Electronics România organizează anul acesta a doua ediție Stream your Dream, proiect dedicat micro-influențatorilor din zona creativă, realizată cu susținerea agenției de PR MSL The Practice. Acest modul a avut ca temă fotografia, iar participanții au învățat să facă poze la modul pro de la profesioniști în domeniu: Cristian Vasile – fotograf și fondator București Optimist,  Teodora Rogobete – fondator Teo’s Kitchen, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate bloguri culinare, de lifestyle și parenting, Christina One – fotograf și creatoare de conținut și Monica Jitariuc – expert în comunicare și Managing Director al MSL The Practice.

MSLTHEPRACTICE_MonicaJitariuc

„Ne bucurăm să continuăm proiectul Stream your Dream și să oferim ocazia unor tineri plini de pasiune să-și concretizeze visurile. Am pus oameni entuziasmați de fotografie față în față cu fotografi profesioniști, care le-au fost mentori pe toată durata proiectului. Ne dorim să susținem evoluția micro-influențatorilor și să-i ajutăm să-și atingă potențialul maxim, atât prin suport teoretic, cât și prin acces la cele mai noi tehnologii”, a declarat Simona Panait, Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe, Samsung Electronics România.

Mecanismul de înscriere la workshop-ul organizat de Samsung a presupus publicarea unei fotografii cu hashtag-ul #streamyourdream – un portret al celui mai bun prieten, un peisaj dintr-o vacanță sau un prânz delicios. Utilizatorii au povestit în descriere cum ar putea Galaxy S9 să îi ajute să-și ducă pasiunea mai departe. Participanții cu cel mai mare număr de aprecieri au câștigat un loc în cadrul workshop-ului Stream your Dream 2.

Samsung_StreamYourDream2_ChristinaOne_Portrait

După curs, aceștia au la dispoziție o săptămână (15 mai – 22 mai 2018, ora 20:00)  pentru realizarea unui proiect foto și încărcarea acestuia pe pagina personală de Instagram cu hashtag-ul #streamyourdream. Cel mai creativ participant poate câștiga un telefon Samsung Galaxy S9.

Criteriile de jurizare ale proiectelor rezultate sunt: calitatea și complexitatea fotografiilor și modul în care participanții au aplicat cele învățate la curs. Mecanismul de jurizare se împarte în 50% decizia juriului și 50% like-urile primite la postări.

Juriul este format din Simona Panait (Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe, Samsung), Christina One (fotograf, Christina One Photography), Cristian Vasile (fotograf, Bucuresti Optimist), Teodora Rogobete (Owner Teo’s Kitchen) și Monica Jitariuc (Managing Director MSLGROUP The Practice).

Samsung_StreamYourDream2_TeodoraRogobete

Platforma Stream your Dream a fost dezvoltată de Samsung Electronics România cu susținerea agenției de PR MSLGROUP The Practice cu obiectivul de a contribui la formarea unei generații noi de micro-influențatori. În contextul în care decizia de cumpărare a consumatorilor este luată tot mai des pe baza recomandărilor, influențatorii vor juca un rol tot mai important în mixul de comunicare. Susținerea și profesionalizarea micro-influențatorilor este un pas firesc pe care Samsung consideră că are responsabilitatea să îl facă pentru a avea în viitor parteneri de dialog profesioniști și responsabili.

Samsung_StreamYourDream2_TeodoraRogobete_FoodMode

Prima ediție Stream your Dream, cu tema Unboxing de produs, a avut loc pe 25 noiembrie 2017 și a fost dedicată vloggerilor tech. George Buhnici, alături de doi experți în editare, și de Monica Jitariuc, Managing Partner MSL The Practice și social media expert, au fost mentorii vloggerilor aspiranți la statutul de influențator.

În cadrul primei sesiuni, fiecare vlogger participant a realizat, sub îndrumarea mentorilor, o recenzie a unui produs Samsung. Toate cele 10 recenzii  rezultate în urma participării la workshop au fost urcate pe pagina de Facebook Samsung Romania, unde au putut fi votate de către fani. Vloggerul cu cea mai bună recenzie – 50% decizia juriului, 50% voturile publicului – a câștigat un Samsung Galaxy S8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *