23 Mai – Arenele Romane – concert Sean Paul

Ti-am atras deja atentia? Pe asta am si mizat, pentru a te putea informa cu privire la acest eveniment care va avea loc pe data de 23 Mai. Aceasta este de altfel si prima vizita a artistului jamaican la noi in tara, o ocazie unica pentru toti fanii sai dar si pentru cei ce vor o seara frumoasa si speciala alaturi de prieteni sau de persoanele dragi.

Facandu-si debutul in anii 2000, artistul a castigat rapid multi fani si foarte mult succes, lansand de-a lungul carierei sale numerose melodii considerate adevarate hituri. Unele dintre acestea sunt single-luri in timp ce altele sunt realizate impreuna cu alti artisti. Printre genurile care se regasesc in discografia sa putem enumera Pop, Rap sau R&B, Reggae dar si altele. A reusit de asemenea sa castige si un premiu Grammy pentru cel mai bun album Raggae.

Cariera sa muzicala diversificata si foarte cunoscuta reprezinta doar unul dintre multele motive pentru care trebuie sa fii si tu prezent la acest concert si sa mai scapi de rutina zilnica, destul de plictisitoare si obositoare. Mai ales ca in weekendul ce urmeaza avem parte si de o minivacanta de Rusalii, un motiv in plus pentru care merita sa faci o vizita in capitala.

Iar daca vrei si mai mult, in aceasta perioada ai parte de mai multe evenimente si concerte in capitala, de la artisti autohtoni si internationali. Informatii aditionale poti gasi si pe site-ul iaBilet.ro de unde iti poti achizitiona si bilete pentru tine si pentru prietenii tai. Si ar fi o idee buna sa te decizi repede pentru ca doar acum ai sansa sa obtii bilete la doar 99 de lei. La intrare vor fi 149 de lei, asa ca te incurajam sa profiti de aceasta oferta si sa te bucuri de cele mai bune hituri ale lui Sean Paul. Ne vedem asadar la Arenele Romane pe 23 Mai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *