Spania – destinatia mea prefera de vacanta

Intotdeauna mi-a placut Spania. Imi place tot, limba, oamenii, locurile, mancarea… absolut tot. Imi place ca oamenii sunt plini de viata si sunt deschisi catre noua. Imi place ca oamenii stiu sa petreaca. Si am observat ca oamenii acestia sunt intotdeauna veseli si imi place foarte acest lucru pentru ca ma umplu de si pe mine de fericire. Tot timpul dupa ce ma intorc din Spania ma intorc mai vesela, mai plina de energie si cu bateriile full.

Si bineinteles ca anul acesta plec iar in Spania, caci ma atrage iar si imi e dor de ea. Dar o sa plec intr-un loc unde nu am mai fost pana acum. Am gasit niste oferte costa brava si am decis ca trebuie sa vizitez si acest loc minunat al Spaniei. Costa Brava este o rediune de coasta situate in Nord – Estul Cataloniei. Si cum eu nu plec niciodata fara sa ma documentez despre un loc, am aflat ca aceasta destinatie de vacanta a fost preferata si de Salvador Dali si Pablo Picasso. Si atunci cand am vazut poze cu coasta am ramas muta. Este absolut superba si am inteles si de ce artistii acestia mari au preferat aceasta destinatie.

Sincer abia astept sa merg. Sunt sigura ca arata mult mai bine in realitate decat in poze. Si abia astept sa ma intorc cu impresii si pareri de acolo. Nu ca sa va fac invidiosi, ci sa vedeti si voi ce va asteapta acolo. Sper ca aceasta destinatie sa fie peste asteptarile mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *