Samsung a câștigat premiul pentru cel mai bun monitor de gaming în cadrul European Hardware Awards

București, România – 12 iunie, 2018 – Samsung C27HG70, unul dintre primele monitoare curbate din industrie, a fost desemnat cel mai bun monitor, precum și cel mai bun monitor de gaming în cadrul European Hardware Awards.

Cea de-a patra ceremonie anuală European Hardware Awards a avut loc luni, 4 iunie, în sala MEGA a hotelului W din Taipei. Aproape 200 dintre cei mai importanți oameni din industrie au fost prezenți în sală cu ocazia acestui eveniment.

Nominalizările pentru EHA au început în luna aprilie, iar în săptămânile care au urmat, peste 100 de editori cu expertiză din toată lumea au votat produsele pe care le-au considerat cele mai bune ale anului 2018. Pe lângă mult așteptatele premii, în cadrul evenimentului au fost prezentate și rezultatele celui mai amplu chestionar legat de preferințele legate de hardware a peste 23.000 de entuziaști din întreaga Europa.

Marele câștigător în materie de monitoare, modelul CHG70 de la Samsung Electronics este primul monitor curbat care oferă o îmbunătățire a imaginii de tip High Dynamic Range (HDR), o tehnologie nouă de afişare a imaginilor, denumită Quantum Dot, precum și un timp de răspuns ultra-rapid de 1ms (MPRT). Împreună, toate aceste caracteristici echivalează cu o experiență mai imersivă și mai eficientă de gaming.

Modelul CHG70 integrează un refresh rate de 144 Hz care ajută în continuare la sublinierea celor mai bune părți de conținut din jocuri. Această combinație oferă jucătorilor o perspectivă de vizionare mai strălucitoare (luminozitatea maximă 600nit), mai clară (rezoluție 2560 × 1440 WQHD) și mai luminoasă. De asemenea, CHG70 evidențiază cele mai subtile nuanțe, fie că e vorba de medii extrem de luminoase sau întunecate.

European Hardware Association a fost fondată în urmă cu patru ani și se află într-o continua evoluție de atunci, alături de Hardware Upgrade din Italia, Geeknetic din Spania, PurePC din Polonia, KitGuru din Marea Britanie, HardwareLuxx din Germania, Hardware.Info din regiunea Benelux, LAB501 din România, CowCotLand din Franța și SweClockers reprezentând țările nordice.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa: https://bit.ly/2xQpz0u.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *