Top 5 destinații de vacanță alături de dispozitivele auto Mio

București, 21 iunie 2018 – Cu ajutorul camerelor video auto și sistemelor de navigație Mio, distracția vacanțelor de vară începe încă de la volan. Cu sisteme de asistență pentru șoferi, înregistrare la 2,5K și avertizări asupra limitelor de viteză, drumurile de vacanță devin mai ușor de parcurs, iar riscurile sunt semnificativ diminuate. Astfel, șoferii se pot bucura de condus și de peisajele de pe drum, având ulterior înregistrările traseului. Mio recomandă 5 destinații de vacanță pentru această vară, unde camerele video și sistemele de navigație îmbunătățesc experiența de la volan.

  1. Transbucegi sau Drumul Babelor

Inaugurat în 2013, acest drum este cea mai rapidă și lejeră metodă de a ajunge pe platoul munților Bucegi, de unde turiștii pot începe drumeții către Babele, Cantonul Jepi sau Bușteni. Pe durata călătoriei cu mașina, șoferii se pot bucura de peisaje spectaculoase, însă atenția acestora trebuie să fie constant îndreptată către păstrarea unei distanțe suficiente față de marginea drumului și mașinile din sensul opus, precum și la adaptarea vitezei la condițiile de drum. Partea de final a drumului este neasfaltată și include zona de parcare.

Pentru a ajunge în siguranță pe platou, Mio MiVue 733 WIFI oferă asistență pe tot parcursul drumului, înregistrând traseul la calitate Full HD și emițând alerte în caz de părăsire involuntară a benzii, coliziune frontală sau împotriva oboselii, prin sistemele inovatoare integrate de asistență pentru conducătorul auto. Mai mult decât atât, utilizatorii se pot bucura de vacanță fără a se preocupa de mașina parcată. Împreună cu accesoriul Mio Smartbox, camera video auto se activează și înregistrează automat când detectează mișcare în partea din față a mașinii.

  1. Thassos

Deja consacrată ca una din destinațiile preferate de vacanță ale românilor, Thassos este cea mai nordică insulă a Mării Egee. Pentru a ajunge la Panagia, la piscina naturală Giola și la plaja ”de marmură”, turiștii români trebuie să traverseze Bulgaria și să ia feribotul spre Thassos.

Cel mai bun partener de drum pentru cele aproximativ 8-10 ore de mers cu mașina este sistemul de navigație Mio Spirit 7700 LM, ce dispune de hărți TomTom actualizate gratuit pe viață. Astfel, utilizatorii nu trebuie să își facă griji cu privire la schimbările de pe traseu sau la ambuteiaje, fiind recomandată cea mai bună rută, în funcție de datele colectate de la ceilalți șoferi din trafic.

 

  1. Budapesta

O vacanță în Budapesta, una dintre cele mai frumoase capitale europene, ar trebui să fie pe lista oricărui pasionat de călătorii, iar autonomia oferită de mașină permite turiștilor să se deplaseze cu ușurință către atracțiile preferate. Podul cu Lanturi sau Bastionul Pescarilor sunt doar câteva motive pentru a porni la drum.

Pentru un plus de siguranță, Mio MiVue 752 WIFI Dual înregistrează evenimentele din fața și spatele auvehiculului la calitate 2,5K. În plus, șoferii pot transmite prin WIFI, pe telefonul mobil și pe Facebook, imaginile cu fluviul Dunărea captate de camera Mio.

  1. Transfăgărășan

În acest an, începând cu 1 iulie, șoferii pot practica cel mai frumos drum din România, Transfăgărășanul. Obiectivele turistice de pe traseu, panoramele cu munții Făgăraș, dar și provocarea drumului cu zeci de curbe strânse compun o experiență de neuitat pentru șoferi.

Imaginile captate de camera Mio MiVue 792 WIFI Pro reprezintă dovezi importante de pe traseu, dar și amintiri ce pot fi ulterior revăzute. Echipat cu senzorul Sony STARVIS, camera poate înregistra imagini de înaltă calitate, în culori clare și vii, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, la 60 de cadre pe secundă.

  1. Dubrovnik

Peisajele Croației cu munți înalți, împăduriți, lângă marea de un albastru amețitor sunt deja faimoase. Pe drum, turiștii ce aleg să meargă cu mașina mai pot vizita centrul vechi din Belgrad și, Parcul Durmitor din Muntenegru. Până la acestea, însă, drumul ce traversează Serbia și Muntenegru poate ridica numeroase provocări șoferilor: limite stricte de viteză, serpentine, precum și pericolele uzuale de pe drum.

Sistemul de navigație Mio MiVue Drive 65 LM recomandă cel mai bun traseu până la destinație, înregistrează la calitate Extreme HD parcursul mașinii și oferă în același timp informații despre limitele de viteză pentru ca șoferii să fie mereu la curent cu reglementările drumului pe care se află.

 

Despre Mio Technology

Mio Technology este liderul pieței autohtone de dispozitive GPS și parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvoltă şi promovează produse ce permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfășoară operațiuni pe piețele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări. http://eu.mio.com/ro_ro/

Produsele Mio sunt distribuite în România prin AROBS Transilvania Software, companie specializată în furnizarea de soluții IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998. http://www.arobs.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *