ADATA lanseaza seria de SSD-uri SR2000 din clasa Enterprise SSD-urile SR2000SP U.2 PCIe si SR2000CP PCIe HHHL AIC ofera specificatii de tip enterprise legate de capacitate, durabilitate si flexibilitate

Bucuresti, 28 iunie 2018 – ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, lanseaza astazi noua serie SR2000 de SSD-uri din clasa Enterprise care include modelele SR2000SP U.2 PCIe si SR2000CP PCIe HHHL AIC. Aceste SSD-uri au la baza tehnologia 3D eTLC NAND Flash pentru a oferi rate de transfer ridicate, capacitati mari si durabilitate sporita. In plus, acestea vin impreuna cu un software scalabil de Over-Provisioning (OP) pentru a oferi managerilor IT flexibilitatea de a stabili capacitatea OP.

ADATA SR2000SP U.2 PCIe

SSD-urile ADATA SR2000SP U.2 (2,5″) implementeaza tehnologia 3D Enterprise TLC NAND Flash pentru rate de transfer excelente, inclusiv viteze de citire si scriere aleatorii de pana la 830.000 si respectiv 140.000 IOPS si viteze de citire si scriere secventiale de pana la 3.500 MB pe secunda. SSD-urile ofera o eficienta energetica excelenta si compatibilitate intre diferite aplicatii de stocare care necesita securitate, confort si performanta. Pentru a face fata volumelor tot mai mari de date care sunt utilizate in contextul serverelor enterprise, a centrelor de date, big data analitycs si altor aplicatii, SR2000SP vine cu o capacitate de pana la 11 TB. Pentru o versatilitate sporita, SR2000SP este insotit de un software scalabil over-provisioning (OP) care ofera managerilor IT flexibilitatea de a stabili capacitatea OP pentru imbunatatirea performantei SSD-ului si a rezistentei acestuia. SSD-urile suporta, de asemenea, Hot-Swapping pentru a avea un impact minim asupra operatiunilor sistemului si ofera suport TRIM in Windows. Destinate pentru aplicatii de tip enterprise, SSD-urile sunt supuse unor controale riguroase de calitate pentru a asigura o fiabilitate si o durabilitate excelenta – oferind clientilor performante consistente si un raport calitate-pret foarte bun.

 

ADATA SR2000CP PCIe HHHL AIC

SSD-urile ADATA SR2000CP PCIe HHHL AIC sunt, de asemenea, construite pe tehnologia 3D eTLC NAND Flash, ofera o capacitate de pana la 11TB, sunt echipate cu software scalabil over-provisioning (OP) si suport pentru TRIM Command. Noile modele ofera viteze excelente de citire si scriere secventiale de pana la 6.000 MB si 3.800 MB pe secunda, respectiv viteze aleatoare de citire si scriere de 1 milion si respectiv 150.000 IOPS. Cu suport pentru tehnologia LDPC ECC si DRAM cache buffer, SSD-urile AIC ale ADATA sustin compatibilitatea si performantele ridicate necesare pentru aplicatii industriale si de tip enterprise.

SSD-urile ADATA din seria SR2000 sunt echipate cu sisteme de securitate pentru a garanta integritatea si siguranta datelor, inclusiv protectie impotriva penelor de curent, criptare AES pe 256 de biti, data path protection, suport pentru S.M.A.R.T si rezistenta la socuri si vibratii.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *