Faceti cunostinta cu aparatul foto care se considera telescop – megazoomul COOLPIX P1000

Bucuresti, 10 iulie 2018 – SKIN, unic importator Nikon in Romania  prezinta modelul unic COOLPIX P1000, singurul aparat foto compact din lume cu zoom optic de 125x.1 De la peisajele lunare pana la natura salbatica si navele spatiale indepartate, utilizatorii pot sa fotografieze subiecte pana la care nu se putea ajunge – pana acum.

Acest aparat foto remarcabil, de 16 MP, simplifica realizarea fotografiilor si filmelor extraordinare. Zoomul optic de 125x ofera cel mai mare interval de zoom din lume, de 24–3000 mm.1,2 Iar functia Dynamic Fine Zoom, de 250x, extinde in mod digital limita superioara pana la remarcabila valoare de 6000 mm.2,3 O putere de zoom suficienta pentru a fotografia craterele de pe luna.

Un obiectiv NIKKOR luminos, de f/2.8, asigura performante deosebite in lumina scazuta. Suportul pentru formatul de fisier RAW permite fotografilor sa salveze si sa exporte fisiere de imagine necomprimate in programele pe care le utilizeaza pentru procesare/editare. Iar amatorii de filme pot inregistra segmente de film 4K/UHD de super-telefotografie: perfecte cand filmeaza de la mare distanta natura salbatica in habitatul natural.

Ines Bernardes, manager de produs la Nikon Europe, declara: „Daca doriti sa faceti fotografii ale unei superluni sau sa filmati pui care isi iau zborul din cuib, COOLPIX P1000 este aparatul foto potrivit pentru dumneavoastra. Remarcabilul interval de zoom, de la unghi larg pana la supertelefotografie, va ofera libertatea de a incadra intreaga scena sau de a va apropia de cele mai mici detalii. De asemenea, acest megazoom compact are mai putin de un sfert din greutatea unui aparat foto DSLR cu superteleobiectiv atasat, ceea ce il face foarte potrivit pentru plimbari si calatorii.

Note de subsol

Conform situatiei din 10 iulie 2018

Echivalent 35 mm

Magnificarea prin intermediul functiei Dynamic Fine Zoom este calculata de la pozitia cu unghi larg maxim a zoomului optic.

Compatibilitatea cu SnapBridge

Inainte de a putea fi utilizata cu acest aparat foto, aplicatia SnapBridge de la Nikon trebuie instalata pe un dispozitiv inteligent compatibil.

Aparatul foto Nikon COOLPIX P1000 va fi disponibil in Romania in prima parte a lunii septembrie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *