Track Lab, titlu exclusiv PlayStation VR, se lansează pe 22 august

București, 12 iulie 2018 – Sony Interactive Entertainment (SIE) anunță lansarea pe 22 august a Track Lab, un joc dezvoltat exclusiv pentru PlayStation VR. Jucătorii pot crea de la 0 propriul „beat”, interacționând cu elemente muzicale în mediul virtual și fără a avea nevoie de studii în domeniu. Astfel, jucătorii își pot compune, mixa și distribui propriile melodii cu ușurință.

Track Lab este dezvoltat de Little Chicken Game Company și permite 2 moduri de joc single player. Utilizatorii nu doar că pot asculta piese originale, dar pot să vadă și să interacționeze cu notele în spațiul VR.

About Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (SIE), este lider global pe piața divertismentului interactiv și digital, prin intermediul brandului PlayStation și produselor și serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, PlayStation Vue, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation, cu funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *