Mai mult decât un telefon, o declarație de modă!

Întrebare importantă – unde ne-am afla fără smartphone-urile noastre? Acestea au devenit mult mai mult decât o modalitate de a trimite mesaje prietenilor sau de a vorbi cu cei de acasă. Smartphone-urile reprezintă centrul nostru de divertisment și, cel mai important, acestea ne reprezintă.

Cu siguranță, necesitatea unui telefon pentru a suna și a trimite mesaje este importantă, însă există o nouă serie de telefoane care face înconjurul lumii și pe care adolescenții au așteptat-o cu nerăbdare: Seria Huawei Y, creată special pentru adolescenți. Noul display Full-View cu rezoluție înaltă și difuzoarele puternice fac ca jocurile și vizualizarea videoclipurilor să fie mai plăcute ca niciodată. Chiar dacă tinerii vor folosi căștile, tehnologia Huawei Histen le va oferi o experiență sonoră asemănătoare cu cea a unui concert live.

Ba mai mult, aceștia se pot conecta chiar și cu telefoanele prietenilor. Pot reda aceeași muzică în același timp sau pot pune melodii diferite pe telefoane diferite. Iar, pentru cei cărora le place să fredoneze melodiile preferate, există modul Huawei karaoke astfel că vor obține feedback în timp real pentru a-și îmbunătăți abilitățile de a cânta.

Bineînțeles, pentru tineri, selfie-ul perfect este unul din ingredientele perfecte pentru succesul postărilor din rețelele sociale, iar Y6 2018 vine pregătit și pentru această misiune! Camera selfie, dotată cu blitz, utilizează luminozitatea de calitate pentru a suprinde cea mai bună imagine a fiecărui utilizator. Dar asta nu este tot! Camera frontală de 5MP ajustează automat luminozitatea în funcție de mediu, oferind cele mai bune tonuri faciale. Pentru cei care își doresc să adauge un pic de magie, există filtrele integrate prin intermediul cărora se pot adăuga funcții de Augmented Reality, efecte și fundaluri fotografiilor.

Însă, cu toate acestea, vedeta spectacolului este funcția de deblocare facială Huawei. Astfel, doar prin privirea ecranului, utilizatorii vor putea debloca un smartphone Huawei Y6 2018.

Noul Y6 2018 este disponibil pe plan local la un preț recomandat de 699 lei la partenerii autorizați Huawei, atât în oferta operatorilor de telefonie mobilă, cât și în cea a magazinelor de electronice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *