ELKO Romania anunta distributia de produse ViewSonic

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, a incheiat un nou contract de distributie pentru comercializarea pe piata locala a produselor ViewSonic.

ViewSonic este un important producator de echipamente pentru afisare, recunoscut la nivel mondial pentru dezvoltarea, productia si comercializarea de monitoare, videoproiectoare si solutii de afisaj public digital, precum si o serie de produse, solutii si tehnologii dedicate domeniilor public, comercial si educational.

Analizand constant nevoile utilizatorilor, compania depune eforturi pentru a oferi o experienta vizuala omogena, indiferent de segmentul de piata si de tipul de echipament vizat, segmentandu-si oferta in functie de aplicatie, specificatii si tipul publicului vizat. Astfel, sigla ViewSonic este in prezent afisata pe monitoare pentru divertisment si jocuri, pentru graficieni si producatori profesionisti de continut video, pentru birouri si pentru aplicatii care necesita interactivitatea data de un ecran tactil.

De asemenea, videoproiectoarele variaza de la modele pentru firme si educatie la cele pentru uz casnic, ultra-portabile si chiar profesionale. Iar in ceea ce priveste domeniului afisajului public digital, ViewSonic are in oferta ecrane de largi dimensiuni potrivite pentru retail, transporturi, holuri, campusuri si alte spatii mari, ecrane interactive si chioscuri digitale.

Prin noul parteneriat incheiat, ELKO Romania isi imbogateste portofoliul de produse si isi consolideaza oferta, pentru toate categoriile de utilizatori. Astfel, monitoarele si videoproiectoarele ViewSonic vor ajuta compania sa se adreseze intr-un mod mai flexibil consumatorilor casnici, indiferent ca este vorba despre pasionati de jocuri, cinefili sau liber intreprinzatori. In paralel, gama de produse B2B va permite o diversificare a ofertei; prin distribuirea echipamentelor comerciale, ELKO Romania va asigura un nivel superior de flexibilitate in proiectarea si configurarea de sisteme integrate, indiferent ca este vorba despre sisteme de supraveghere video, de informare publica sau de alta natura, din domeniul public sau privat.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 210 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7700 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii:

www.elko.ro

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale. Cu peste 30 de birouri in toata lumea si o prezenta in peste 125 tari, ViewSonic isi mentine pozitia multumita eforturilor depuse pentru a oferi produse inovatoare, de cea mai buna calitate, si prin incheierea de parteneriate strategice.

In prezent, ViewSonic este lider in furnizarea de solutii de interconectare a utilizatorilor si de partajare, prin intermediul gamelor sale de produse, printre care monitoare LED, ecrane tactile, videoproiectoare, ecrane de mari dimensiuni si desktop-uri virtuale. Concentrandu-se intotdeauna pe viitor, compania continua sa le ofere clientilor si partenerilor sai solutii complete, inteligente, interactive si integrate, care sa le indeplineasca intr-o proportie cat mai mare cerintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *