Sejur de vis in Bulgaria

Aflata in vecinatatea tarii noastre, Bulgaria este o tara care are iesire la Marea Neagra exact ca si Romania. Diferenta dintre cele doua este ca bulgarii investesc mult mai mult in turism decat noi. Pentru un sejur de vis la cativa pasi de casa, cauta oferte in Bulgaria si promitem ca nu vei regreta.

De ce sa alegi Bulgaria?

Bulgaria ca destinatie turistica este aleasa de foarte multe persoane din tari destul de indepartate. Ar fi pacat sa nu profitam ca este la o distanta destul de mica de noi, indiferent in ce zona a Romaniei ne aflam. Poti alege sa ajungi acolo cu masina personala, cu autocarul sau cu avionul.

De ce este Bulgaria o destinatie speciala?

In primul rand pentru ca are iesire la Mare Neagra si plaje cat vezi cu ochii. Ai de unde sa alegi si poti sa stai la soare in fiecare zi pe alta plaja, una mai frumoasa ca cealalta. Nici peisajele care iti taie respiratia nu lipsesc, dar cel mai important, este curat, aproape liniste si poti sa te relaxezi linistit, ai parte de soare cat e ziua de lunga si de mancaruri alese.

Ce plaje sa alegi?

Sunny Beach este poate cea mai frumoasa statiune si este si cea mai cautata. Exista hoteluri frumos amenajare si cu personal primitor, mancare traditionala de te lingi pe degete si plaje cu nisip fin si auriu.

Nisipurile de Aur este cea mai mare statiune si iti ofera tot ce ai nevoie pentru un sejur reusit. Cu siguranta te vei simti ca intr-o tara tropicala, avand in vedere plajele si apa limpede. Sa nu uitam nici de petrecerile care tin pana in zori si de locurile minunate unde iti poti face cele mai frumoase poze.

Albena este o statiune foarte cautata, in special de persoane importante si faimoase. Albena este cunoscuta ca fiind o statiune care este mult peste nivelul asteptarilor turistilor si poate sa faca fata oricarui moft.

Poti alege sa iti petreci vacanta si in Burgas, Balcik, Obzor sau in alte statiuni. Nu uita sa cauti oferte in Bulgaria pentru cel mai tare sejur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *