Epson prezintă soluțiile de imprimare pe textile în cadrul Textil Technology Show

  • Vizitatorii standului Dacora din cadrul târgului pot vedea aplicații realizate cu două modele destinate companiilor mici și mijlocii – SureColor SC-F2100 și SureColor SC-F9300
  • La stand este prezentată și rochia designer-ului britanic Richard Quinn, realizată cu soluții Epson
  • De asemenea, vizitatorii pot descoperi aplicații realizate cu imprimanta industrială pentru fibre naturale Monna Lisa

București, 14 septembrie 2018 – Epson prezintă noile soluții de imprimare pe textile la standul Dacora din cadrul târgului Textil Technology Show din București: modelele SureColor SC-F2100 și SureColor SC-F9300, concepute pentru business-urile care vor să își dezvolte capacitatea de producție la standarde de calitate înalte.

SureColor SC-F2100 este o imprimantă direct-to-garment care tipăreşte color la calitate superioară pe o serie de medii de imprimare, cum ar fi tricourile, bluzele şi genţile din material textil. SureColor SC-F2100 oferă viteză şi fiabilitate optimizate, un cost total de exploatare redus şi capacitatea de a crea design-uri personalizate prin intermediul software-ului Epson Garment Creator.

Modelul SC-F2100 este destinat business-urilor mici şi medii care doresc să adauge imprimarea direct-to-garment în gama lor de servicii, cum ar fi producătorii de tricouri imprimate, magazinele online de tricouri, companiile cu volume mari şi mici de imprimare şi corporaţiile care doresc să producă îmbrăcăminte de lucru sau articole promoționale personalizate.

Epson SureColor SC-F9300 este o imprimantă de 64 de inci care folosește cerneală de sublimare, fiind concepută pentru producția rapidă, de mare volum a materialelor textile. Modelul dispune de cea mai nouă tehnologie Precision Dot pentru cerneala de sublimare, care asigură de fiecare dată printuri de calitate pe o varietate mare de materiale: îmbrăcăminte sportivă, decorațiuni interioare precum jaluzele, tapițerie, plăci ceramice etc., articole promoționale. Soluția asigură viteze de până la 108,6 m2 pe oră pentru o productivitate ridicată într-o varietate mare de aplicații. La stand, vizitatorii pot descoperi creația designer-ului britanic Richard Quinn realizată cu modelul precedent din această serie de imprimantă.
;

În plus, vizitatorii standului Dacora vor putea descoperi și soluțiile industriale dezvoltate de Epson în domeniul imprimării pe fibre naturale prin imprimanta inkjet Monna Lisa, considerată o revoluție în industrie de Asociația Producătorilor de Textile din regiunea Como, Italia.

Târgul Textil Technology Show are loc în perioada 13-15 septembrie la Romexpo.

Despre Epson
Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 76.000 de angajaţi în 87 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *