Supraveghere video mai eficientă cu Milestone XProtect 2018 R3 și Husky X

 

Milestone Systems, lider global în dezvoltarea de sisteme de video management (VMS) și soluții de supraveghere, anunță lansarea versiunii XProtect 2018 R3. Platforma de video management include acum suport audio îmbunătățit, sporește nivelul de securitate, optimizează modul de utilizare a echipamentelor și infrastructurii disponibile și aduce un plus de flexibilitate.

Lansând cea de-a treia actualizare periodică din acest an pentru XProtect, Milestone Systems își respectă angajamentul față de parteneri și clienți, venind în întâmpinarea nevoilor acestora cu un instrument software tot mai versatil și în permanență adaptat la cerințele pieței și ecosistem.

XProtect 2018 R3 sporește eficiența sistemelor de supraveghere video prin îmbunătățirea suportului audio, care este de acum integrat în clientul XProtect Web, pentru a putea fi accesat și exportat de orice utilizator autorizat, indiferent de locația acestuia. În acest fel, utilizatorii soluției Milestone au posibilitatea de a recunoaște mai bine evenimentele și de a acționa adecvat în anumite situații, prin luarea de decizii prompte, cu rezultate finale mult mai bune.

Securitatea cibernetică rămâne o prioritate pentru Milestone Systems și, de aceea, XProtect 2018 R3 folosește un jurnal (Log Server) reproiectat, a cărui interfață “curată” și ușor de folosit le permite operatorilor să administreze mai bine activitățile din sistem și acțiunile utilizatorilor. Astfel, evenimentele suspecte pot fi identificate mult mai simplu și mai rapid, contribuind la nivelul de securitate al întregului sistem de supraveghere.

Pe lângă aceste două modificări majore, XProtect 2018 R3 mai aduce și alte schimbări, cu rolul de optimiza și eficientiza sistemele de supraveghere video moderne. Astfel, noua versiune poate folosi funcția Rule Engine pentru a declanșa anumite acțiuni, precum înregistrări automate, în eventualitatea constatării anumitor situații de către algoritmii de analiză video utilizați de unele camere IP. Împreună cu Device Pack 9.9, utilizatorii au la dispoziție o listă extinsă de evenimente, care le permite să exploateze toate funcțiile echipamentelor din sistem, obținând totodată o integrare mai bună cu Axis Camera Application Platform (ACAP).

Totodată, tehnologia SVQR (Scalable Video Quality Recording) a fost optimizată pentru a permite o exploatare mai eficientă a infrastructurii. Astfel, înregistrările sunt stocate la o calitate ridicată la nivelul camerelor care dispun de soluții de stocare proprii, iar la nivel central sunt stocate înregistrări la o calitate mai slabă, pentru a ocupa o lățime de bandă cât mai redusă. Ulterior, dacă va fi necesar, ca urmare a unui eveniment, conținutul de calitate superioară poate fi descărcat de pe camere.

Comunitatea de parteneri Milestone Systems are și ea de câștigat, căci XProtect 2018 R3 permite integrare cu Smart Map. Utilizatorii beneficiază astfel de suportul MIP SDK îmbunătățit, care le permite să afișeze modulele disponibile în Smart Map.

Pe lângă noua versiune a pachetului software XProtect, Milestone vine în ajutorul partenerilor și prin lansarea de noi dispozitive NVR. Potrivite atât pentru sisteme de dimensiuni mici, cât și pentru sisteme foarte mari, modelele Husky X reduc costurile de operare prin comparație cu serverele clasice, atât prin reducerea numărului de echipamente hardware necesare, când și prin scăderea consumului de energie. Ele asigură performanțe remarcabile datorită accelerării hardware pe GPU, dar și flexibilitate prin lansarea încă de la început a două modele: Milestone Husky X2 cu suport pentru până la 133 camere 720p cu 25FPS și 2Mb/s, respectiv Milestone Husky X8 cu până la 780 camere 720p cu 25FPS și 2Mb/s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *