La mijloc de toamnă, Iridex Group Plastic vă invită la Indagra 2018

Alături de cele mai noi tehnologii în agricultură și soluțiile inteligente pe care le are în portofoliu, Iridex Group Plastic va prezenta soluții pentru compostare în cadrul unui workshop gratuit desfășurat în cadrul celui mai important eveniment expozițional de echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei din România, Târgul Internațional Indagra. Importantă platformă de dialog între agricultori, specialiști și factori de decizie, Indagra va avea loc la București, în perioada 31-octombrie – 04 noiembrie, și găzduiește reuniuni, dezbateri sau demonstrații practice, promovând cele mai noi descoperiri, investiții și tendințe din industria de profil.

De peste 15 ani partener al agricultorilor din România, Iridex Group Plastic susține implementarea conceptului de Smart Agriculture și va prezenta la Indagra soluțiile consacrate, care au adus prestigiul acestei companii, alături de cele mai noi tehnologii în domeniu, de la soluțiile de compostare GORE® Cover, pompele solare, la dronele de monitorizare a culturilor sau sistemele inteligente de irigații. Tehnologiile de compostare, procedee simple de transformare a gunoiului de grajd în fertilizator organic, vor fi prezentate detaliat de specialiștii Iridex Group Plastic în cadrul unui eveniment dedicat, care va avea loc pe 2 noiembrie, între orele 13-15, în Sala Sadoveanu din cadrul complexului Romexpo. Intrarea este liberă pentru participanții la Indagra, pe bază de confirmare.

Organizat de Romexpo, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Indagra este cel mai important eveniment anual pentru specialiștii din domeniul agricol, de la cele mai importante companii din industrie la nivel internațional, cercetători sau reprezentanți ai autorităților locale, până la fermieri, manageri și producători din domeniul agriculturii și industriei alimentare. Vă rugăm să confirmați participarea la workshop-ul organizat de Iridex Group Plastic în cadrul acestui eveniment expozițional, la adresa de e-mail: compostare@iridexgroup.ro.

COMPOSTARE.

Cu experiență în domeniul compostării, Iridex Group Plastic aduce la Indagra soluții din portofoliul principalilor săi parteneri, companii cu prestigiu și tradiție la nivel internațional. În cadrul atelierului găzduit de Indagra, specialiștii Iridex Group Plastic vor prezenta una dintre cele mai performante și eficiente soluții de transformare a deșeurilor organice, tratarea prin digestie aerobă în instalații închise cu sistem de aerare pozitiv și membrană semipermeabilă ePTFE – Sistemul GORE® Cover.

Sub prelatele GORE® Cover se tratează la nivel mondial milioane de metri cubi de materie organică pe an, în sute de instalații distribuite la nivel global. Recunoscută în industrie ca una dintre cele mai fiabile soluții pentru tratarea tuturor tipurilor de deșeuri organice, tehnologia GORE® Cover asigură un proces eficient de descompunere biologică pentru reintroducerea acestui tip de deșeu în Economia Circulară. Sistemul GORE® Cover reprezintă o soluție pentru resturi vegetale din producția agricolă, dejecții animaliere, deșeurilor verzi, dar și în cazul deșeurilor alimentare sau al altor deșeuri organice separate de sursă, biosolide (nămoluri), precum și pentru deșeurile municipale solide. Tratarea statică cu sistem de aerare pozitivă, folosind tehnologia membranei semipermeabile, prezintă cel mai scăzut nivel al emisiilor comparativ cu alte sisteme de tratare.

Ca în fiecare an, Iridex Group Plastic va fi prezent pe întreaga durată a târgului Indagra cu o gamă largă de oferte, soluții și tehnologii destinate agricultorilor, de la sistemele smart pentru irigații și pompe solare, până la o gamă variată de agrotextile și plase de protecție. Vom aduce la târg, de asemenea, și boxpaleții din plastic – ambalaje ideale pentru recoltele de sezon.

IRIGAȚII.

Cu o importanță aparte pentru agricultori, sistemele de irigații din portofoliul Iridex Group Plastic permit reduceri semnificative ale costurilor, sunt adaptate oricăror condiții specifice, ușor de instalat și au o durată mare de viață. Compania prezintă la Indragra sistemele IRRIMEC – producător de top la nivel mondial, cu peste 40 de ani de tradiție -, care are în portofoliu o plajă largă de soluții de irigații adaptate condițiilor de mediu, specificului solului, precum și un raport bun între preț și calitate. Printre acestea, sistemul de irigații linear – care permite operarea cu precizie și siguranță chiar pe terenuri dificile, sau sistemul cu tambur și furtun – instalații mobile pe șasiu/cărucior, deplasabile de-a lungul culturilor, în funcție de necesitate. Principalele avantaje ale acestor sisteme se numără ușurința în operare și faptul că terenul de irigat nu necesită lucrări de nivelare pentru ca sistemul să se poată deplasa. Pentru fermierii care se află în locuri izolate sau pentru cei care doresc o mai mare eficientizare a costurilor, Iridex Group Plastic propune sistemele de pompe solare de suprafață Lorentz PS, o soluție inteligentă care se bazează pe un concept modular de proiectare. Acesta asigură întreținerea facilă și eficiența din punct de vedere al costurilor. Aceste sisteme, ușor de instalat și cu o durată mare de viață, pot asigura până la 5000m3 pe zi pe unitate de pompare.

BOXPALEȚI.

Perforați sau plini, boxpaleții din plastic oferiți de Iridex Group Plastic sunt realizați din materie primă virgină – o polietilenă de înaltă densitate (HDPE) non-toxică din punct de vedere alimentar. Aceasta garantează o durată lungă de viață și rezistență crescută împotriva agenților chimici, a înghețului, căldurii și a radiațiilor UV. În boxpaleți, legumele și fructele se pot depozita fără probleme în spații de exterior. Boxpaleții au o rezistență ridicată la îngheț, oferind în același timp o ușoară protecție la temperatură, ceea ce permite și depozitarea în spații refrigerate.

AGROTEXTILE.

Agrotextilele pentru protecția paielor, alături de agrilul anti-îngheț sau plasele de protecție a pomișorilor întregesc oferta pe care Iridex Group Plastic o va prezenta la Indagra pentru a veni în întâmpinarea agricultorilor în definitivarea muncilor agricole de sezon. Iridex Group Plastic oferă ca servicii asistența gratuită pentru a alege cele mai potrivite soluții, precum și asistență la montaj, punere în funcțiune și service 24/7 prin specialiștii noștri. Se asigură astfel fiabilitatea echipamentelor care au o durată de viață îndelungată. În plus, din anul 2016, oferim spre închiriere sisteme de irigații adaptate condițiilor de teren.

Despre Iridex Group Plastic

Compania Iridex Group Plastic, înființată în 1993 ca firmă privată, reunește domenii de activitate diverse: construcții, agricultură, mase plastice, salubritate, toate având ca numitor comun grija pentru mediu. Compania este prima producătoare din România de plasă tip rețea din polietilenă, obținută prin extrudare. În prezent, are în portofoliu o largă gamă de plase, folii și ambalaje pentru uz agricol. Tot pentru domeniul agricol, oferă echipamente pentru irigații de la producători de top la nivel mondial.

Din respect pentru comunitate, Iridex Group Plastic îşi reafirmă angajamentul pe termen lung în politicile de responsabilitate pentru mediu şi are în vedere implementarea principiilor economiei circulare, folosind materiale și tehnologii cu impact de mediu scăzut și instalaţii nepoluante fabricate în Uniunea Europeană, a căror activitate este monitorizată permanent şi certificată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *