Suntem o imbinare perfecta de stiluri

Bucurestiul, are un farmec inconfundabil cu iz predominat de imbinarea dintre trecut si prezent, dintre nou si vechi pastrand astfel viu un fior al frumosului rezultat din impletirea celor doua timpuri. Tocmai de aceea, pentru tine, femeie vesnic frumoasa dar si pentru cel la bratul caruia pasesti diafana surazand, am deschis in 2010 Antica Hair Studio, ambasada punerii in valoare a frumusetii tale fiind nu doar un salon coafura Bucuresti ci si locul unde se imbina curentele interbelice cu cele moderne si unde te poti reinventa de fiecare data.
Cand simti ca vrei sa te exprimi si prin infatisare, stii ca nu conteaza doar cu ce te imbraci ci trebuie sa se intrepatrunda stilul tau vestimentar cu infatisarea chipului tau iar la salonul de infrumusetare Antica Studio esti asteptata atat la coafor  pentru ca parul tau sa aiba parte de beneficiile unei atentii binemeritate, la SPA unde vei fi rasfatata pe deplin cat si intr-un salon de infrumusetare adorat, dedicat constructiei si reconstructiei imaginii tale personale.
Aici, de la analiza fizionomiei, a tipului de piele, texturilor si personalitatii, echipa noastra de specialisti folosindu-se pe  pasiune, talent pregatire si echilibru iti asigura o imagine desavarsita bazata pe o experienta bogata pentru ca tu sa devii minunata si de neuitat. Cu siguranta, toate acestea te vor face sa revii mereu si sa ne prezinti intr-o oglinda  favorabila amicelor tale la scurte surete sau in discutii mai ample fiindca prezentarea noastra nu poate incape in cateva cuvinte rostite in graba. Intr-o societate a vitezei, noi am creat locul potrivit pentru escapadele tale de ingrijire si relaxare.
Acest ritual este cea mai sincera declaratie a stimei de sine si a respectului pe care il ai pentru cei din jur. Si asta fiindca suntem ceea ce ne dam voie sa fim. Oameni frumosi atat la chip cat si la suflet. Iar Antica Hair Studio crede in oameni frumosi atat  la propriu cat si la figurat. Desigur, asa cum iti aranjezi parul tot asa iti semnezi propria personalitate si stilul propriu, autentic. Fie ca ai nevoie de spalat, spalat dupa vopsit, intreg sistemul de reparare sau ritaualul de 30 de minute care include samponare, masca, filola si masaj, poti  beneficia de toate acestea ca un preludiu la ceea ce urmeaza: coafatul.

Dar aceasta nu inainte de a te tunde tehnic in cazul in care doresti schimbarea formei parului tau, iti reimprospatam firul de par prin tunderea varfurilor sale sau iti reinventezi chipul, redevenind copil daca optezi pentru a avea breton. Te vei delecta privind cum chipului  tau i se schimba infatisarea odata ce parul tau este coafat mediu sau lung, cu multa atentie parul tau este atanjat cu peria si placa chiar daca ai parul mai dens, daca vrei lejeritate, il prindem partial. Fii beneficiara unui coafat fabulos daca esti mireasa , a unui coafat special adresat unui eveniment deosebit dinviata ta , dupa ce parul tau a beneficiat de o uscare simpla sau cu difuzorul pentru a deveni mai amplu. Te asteptam in lumea noastra plina de culoare si ambianta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *