Ai primit veștile din Poiană? Nu-i bai, ți le dă Văru’ Săndel!

Ciucas_1

Văru’ Săndel te poftește să te așezi comod și să dai volumul mai tare la primul Buletin de Știri Relaxate

De la tine din șezătoare, dă volumul mai tare la relaxare! Pentru momentele în care vrei să stai confortabil acasă, în fața micului ecran, Ciucaș lansează primul episod al Buletinului de Știri Relaxate, o emisiune specială pentru iarna aceasta. Buletinul de Știri Relaxate este prezentat de Văru’ Săndel, iar veștile sale sunt inspirate din poveștile din sezonul rece pe care le-am întâlnit cu toții de-a lungul timpului.

Pentru primul episod, Văru’ Săndel a pregătit povestea vecinilor care fac brigada anti-zăpada-de-pe-drumuri și care povestesc despre peripeții, stilurile de dat la lopată, și mai ales relaxarea de după muncă cu un Ciucaș în mână. Transmisia primului Buletin de Știri Relaxate a început direct din cabana din Poiana Ciucaș, este disponibilă online și o poți urmări aici. Relaxarea continuă în Bârlogul Ciucaș, astfel că Văru’ Săndel te așteaptă în curând și cu un nou episod și cu și mai multe povești.

Și ce ar fi poveștile călduroase fără un spațiu de relaxare unde să fie ascultate? Campania Ciucaș „Iarna aceasta, primești cu relaxarea?” continuă. Până pe 20 februarie 2019, berea Ciucaș te invită să participi la concurs și să îți amenajezi un „bârlog al relaxării” la tine acasă și să îl echipezi cu o canapea și un televizor care sunt oferite ca premiu în fiecare săptămână. Mecanismul de înscriere în concurs este disponibil online pe site-ul https://www.bereciucas.ro.

De asemenea, știm cât de important este ca bârlogul să fie creat exact după gusturile tale, astfel că Ciucaș îi invită pe cei mai creativi să își amenajeze „bârlogul virtual” după propriile preferințe și dorințe. În  Jocul cu bârlogul de pe www.bereciucas.ro îți poți pune imaginația în practică și alături de acesta te așteaptă kit-ul de relaxare pe care și tu ai șansa să îl câștigi în fiecare săptămână.

„Indiferent de vremea de afară, știm că atitudinea pe care o avem față de sezonul de iarnă este cea care ajută să ne simțim mai plăcut în situațiile grele. Tocmai din acest motiv, Ciucaș îl aduce mai aproape de consumatori pe Văru’ Săndel, care ne va povesti într-un mod amuzant, episod după episod, despre cum obstacolele iernii sunt, de fapt, cele care ne aduc mai aproape de prietenii, vecinii și cunoscuții noștri. Ne bucurăm că oamenii se înscriu în campania Iarna aceasta, primești cu relaxarea? și se pregătesc să se bucure de cadourile pe care le-am pregătit special pentru ei. Mulțumirile pentru coordonarea acestei campanii merg către Alexandra Silav, Brand Manager, întrucât datorită contribuției ei iarna aceasta este mai relaxată pentru mulți dintre consumatorii Ciucaș”, a declarat Andrei Mihăilă-Crăciun, Senior Brand Manager Ciucaș.

Regulamentul integral al campaniei promoționale „Iarna aceasta, primești cu relaxarea?” poate fi găsit pe site-ul Ciucaș, în secțiunea dedicată acestuia: link.

Despre Ciucaș

Ciucaș este berea preferată a naturii. De 125 de ani Ciucaș este berea făcută după legile naturii, care susține modul de viață trăit într-un spirit optimist, prețuind momentele de relaxare în armonie cu natura. Prin această susținere păstrăm intacte valorile Ciucaș și ceea ce reprezintă acesta pentru consumatorii săi. Astfel, fiecare pas pe care-l facem, fie că este vorba de comunicare, promoții sau activități, este o reflecție a ceea ce reprezintă Ciucaș: autenticitate, armonie și relaxarea în mijlocul naturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *