Xerox aduce optimizari de securitate si productivitate echipamentelor de imprimare Xerox AltaLink

With a new tablet-like user experience, Xerox AltaLink Multifunction Printers make completing daily tasks faster and easier with a customizable home screen.
With a new tablet-like user experience, Xerox AltaLink Multifunction Printers make completing daily tasks faster and easier with a customizable home screen.

BUCURESTI, 17 ianuarie 2019 – Respectarea normelor de securitate si cresterea productivitatii la locul de munca sunt doua obiective care tocmai au devenit mai usor de atins multumita echipamentelor multifunctionale Xerox AltaLink (MFP).

Noile optimizari de software de care beneficiaza acesti asistenti pentru locul de munca le permit companiilor sa monitorizeze setarile de securitate si sa reseteze in mod automat schimbarile neautorizate – un pas inainte pentru rezolvarea breselor de securitate. Mai mult, noua experienta de utilizare intuitiva le ofera grupurilor de lucru mari si mijlocii posibilitatea de a personaliza modul in care isi indeplinesc sarcinile zilnice, folosindu-si mai eficient timpul si imbunatatind productivitatea.

Securitate proactiva cu Xerox

Noua functie Configuration Watchdog le ofera administratorilor IT siguranta ca echipamentele respecta politicile de securitate, pentru a proteja infrastructura si datele de business critice, fara a fi nevoie de monitorizare externa.

Iata cum functioneaza: administratorii pot monitoriza in mod concomitent cerintele de conformitate pentru cel mult 8 setari de securitate. Atunci cand sunt detectate schimbari neautorizate, Configuration Watchdog le va remedia pana cand ajung in starea de conformitate, iar schimbarile care au nevoie de aprobari sunt anuntate si inregistrate in sistem pentru a primi mai tarziu un raspuns.

„Amenintarile de securitate cibernetica devin din ce in ce mai sofisticate, asa ca tehnologiile de preventie trebuie sa tina pasul,” explica Dr. Alissa J. Abdullah, chief information security officer, Xerox. „Abordarea noastra privind securitatea echipamentelor, datelor si documentelor este una proactiva, care pune organizatiile intr-o pozitie ofensiva pentru detectarea amenintarilor si raspunsul la acestea.”

Pentru mai multa protectie, MFP-urile AltaLink includ suport pentru software-ul de print management ThinPrint si criptare end-to-end si ofera o compresie si o transmitere eficienta a datelor de imprimare, pentru rezultate mai rapide.

AltaLink ofera noi functii care economisesc timp

Multumita unei experiente de utilizare intuitiva, asemanatoare cu cea oferita de o tableta, AltaLink ajuta utilizatorii sa indeplineasca mai rapid si mai simplu sarcini zilnice prin intermediul unor noi functii precum:

  • Un ecran de start personalizabil: permite rearanjarea aplicatiilor cel mai des folosite si le plaseaza pe cele mai populare in partea de sus, pentru o accesare usoara.
  • Aplicatii 1-Touch:simplifica fluxuri de lucru complicate prin crearea de scurtaturi, cum ar fi scanarea catre email fara a mai fi nevoie de tastarea adresei sau realizarea de brosuri dintr-o singura miscare; aceste aplicatii 1-Touch pot fi clonate si distribuite catre mai multe echipamente.
  • Fleet Orchestrator:implementeaza automat actualizarile de software si modificarile complicate de configuratie pe mai multe echipamente. Un singur echipament, desemnat drept principal, distribuie in siguranta actualizarile catre restul flotei, reducand timpul de nefunctionare al echipamentelor si nevoia de interventii manuale de IT.

„Aceste optimizari articuleaza si demonstreaza angajamentul pe care ni l-am luat la Xerox pentru a securiza informatiile si a pentru a simplifica procesele de business pentru clientii nostri,” spune Tracey Koziol, senior vice president, Global Offerings, Xerox. „Asistentii nostri pentru locul de munca cresc nivelul de eficienta si productivitate al angajatilor, pentru ca acestia sa se poata concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru organizatie.”

Disponibilitate

Actualizarea de software gratuita pentru echipamentele AltaLink MFP poate fi descarcata la https://www.support.xerox.com.

Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *