Ședința foto „Eu și animalul meu de companie, cu Cristian Șuțu” a fost un succes în rândul posesorilor de necuvântătoare

București, 13 februarie 2019 – Epson România a organizat la începutul acestei săptămâni, împreună cu fotograful Cristian Șuțu, în spațiul SkyDome, din cadrul Journey Pub, o sesiune de fotografie artistică profesională adresată tuturor posesorilor de animale de companie dornici să își creeze o amintire inedită și durabilă alături de prietenii lor necuvântători.

Atât în cadrul sesiunii deschise publicului generalist, cât și în cea dedicată reprezentanțiilor Media cu animale de companie, evenimentul s-a bucurat de prezență generoasă. Invitați la eveniment au fost și reprezentanți ai Ministerului Apărării Naţionale, alături de câinii care servesc patria alături de ei. Astfel , militarii Forţelor Terestre din cadrul Grupului 2 EOD au acceptat invitaţia de a imortaliza o clipă cu cel mai loial camarad al lor, Dino.

Deși participanții la eveniment vor putea ridica fotografiile artistice realizate de Cristian după editare, din locaţia Journey Pub, fiecare dintre ei a primit la fața locului imagini imprimate pe hârtie fotografică, cu ajutorul celor două imprimante Epson EcoTank L7160, prezente la eveniment special pentru cei dornici să plece acasă cu o amintire palpabilă. Fotografiile profesionale realizate de Cristian Șuțu vor fi imprimate cu aceleași echipamente, ale căror performanțe au fost apreciate de toți cei prezenți la eveniment. Epson va anunța pe pagina de Facebook Epson România momentul când aceste imagini vor putea fi ridicate.

Galeria foto digitală este deja disponibilă aici: https://goo.gl/5WpvnZ

Credit foto: Cristian Șuțua

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informațiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenți, sisteme de detecție şi roboți industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovațiilor şi depășirii așteptărilor clienților în ceea ce privește imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 81.000 de angajați în 85 de companii din întreaga lume şi se mândrește cu contribuțiile aduse comunităților în care își desfășoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului. http://global.epson.com/

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *