Cele mai placute renovari la curte

Viata la curte este foarte frumoasa, in special daca stii cum s-o traiesti. Si lumea de astazi s-a cladit pe viata de ieri, predominand pe viata activa pe care bunicii si strabunicii au avut-o in viata lor la tara, la casa. N-o sa uit niciodata parfumul de placinte facute in cuptorul de lut sau fericirea cu care venea bunica de la gaini, cu cosul plin de oua sau cu oala plina de verdeata si legume proaspete. Unde mai pui si inceputul de vara, unde abia asteptam sa plec la camp si sa culeg numai bunatati pentru ale gurii, in timp ce altii trudeau de zor la curte.

Printre cuie, topoare si alte minuni, renovarile nu sunt minciuna. Iar vara, la noi in familie e lege! Mergem la tara, ca ne place, ca nu prea, ne punem fortele in comun si fiecare face tot ce poate astfel incat sa-i mai dam casei viata si sa pregatim peisajul pentru iarna ce are sa vina din nou.

Top cele mai placute renovari la curte

In timp ce mama e o gospodina de zile mari si prefera fie sa faca mancarea, fie sa culeaga de-ale gurii din gradina, barbatii au o pricepere si o placere la renovari de numa-numa. Tata a prins drag de ideea de a-si construi un nou gard, asa ca si-a comandat necesarul de materiale de constructii si, imediat ce a si ajuns, s-a si apucat de treaba. Estenta au fost aceste panouri bordurate pret mic de la care a pornit totul.

Si-a mai comandat si niste tigla, ca sa renoveze si acoperisul. Niciodata nu l-am vazut sa aiba asa spor! Ba chiar a declarat hotarat ca pana la toamna are de gand sa inceapa si constructia la o baie moderna. Unchiul bate cuie, fratele meu ii da materiale la mana, unii vopsesc, alti fac curat.

Toata lumea se aduna cu chef si spor cand renovarile se fac fara compromisuri! Cat noroc pe noi ca facem casa luna, impreuna, cu materiale de lucru la pret imbatabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *